Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti komolyan úgy gondoljátok, hogy ha egy férfi megcsal egy nőt házasságon belul, az nem akkora bűn, esetleg megbocsáthato, de ha egy nö csal, az azonnali vàlòok, miért?

Ez azt feltételezi kérdező, hogy a férfi azért csal, mert szexhiánya van, a nő meg azért, mert a kapcsolattal vannak gondok. Előbbit megoldja egy toszás, utóbbi, ha a felek közt nincs egyetértés abban, hogy bizony egy megoldandó probléma van, akkor a kapcsolatnak annyi.
32/f

A kérdésedben vázolt álláspontra válaszoltam, hogy miért lehet nagyobb baj az egyik, mint a másik, holott ugyan azt követi el mind a kettő.
32/f

Valóban sok férfi így gondolkodik, amolyan "amit szabad Jupiternek..." alapon. Valószínűleg azért, mert évszázadokig ez volt a mindenki, még a nők által is
( kényszeresen tudomásul vett), elfogadott gyakorlat. Én ellenben, férfiként, nem így gondolom.Egyforma megítélés alá kell essen a két fél cselekedete. Személy szerint nem gondolom, hogy a megcsalás megbocsáthatatlan bűn vagy azonnali válook lenne, mint ahogy természetesen üdvözítő és követendő cselekedetnek sem tartom.

Sajnos ismerek olyanokat akik így gondoljàk. A kettős mérce remekül megy nàluk. Az ilyenek egyébként kevesebbre tartjàk a pàrjukat, nem gondoljàk egyenrangú félnek a kapcsolatban. Ezért hiszik azt, hogy nekik lehet de a partnerük büdösqurva ha félrelép ugyanúgy.
Szerintem mindkét nemnél undorító a megcsalàs. Erre nincs elfogadható ok, csak kifogàs, ez egy csúnya jellemhiba. Van akinek kifogàs se kell csak megteszi mert miért ne. Az se ok ha a férj lebénul. Attól még ott a feleség keze, az nem béna. Ha akarja megoldja. De akinek a nemiszerve irànyítja az életét, attól nem kell sok jóra szàmítani. Ugyanez vonatkozik mindkét nemre. Ha őszintén szereted és tiszteled a pàrod, akkor NEM dugsz félre. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!