Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden jó, miért lép félre egy férfi?
Adott egy férfi, aki mindig azt hangoztatja, hogy tökéletes a kapcsolata, mindent megkap otthon a feleségétől. De a minap bevallotta, hogy lépett már félre. Mi lehet ilyenkor az ok? Ha valóban minden rendben otthon, miért lép valaki félre?
(Nem én vagyok a feleség, pusztán meg szeretném érteni.)

Nincs mit megérteni ezen, van aki félrelép és van aki nem.
Félrelépés után vannak akik együtt maradnak és vannak akik nem.
Nagyon egyszerű, csak az emberek próbálnak mindenfélét kitalálni és ráhúzni ezekre a jelenségekre, mi miért történik.
Az hogy van szex, nincs szex, ki mennyire változik meg, elé teszik-e az ételt, meg hány gyerek miatt kell lábujjhegyen szexelni és így tovább sosem mérvadó csak kifogás, a tökéletesnek tűnő kapcsolatokban is ugyanúgy megtörténik, slussz.

"Adott egy férfi, aki mindig azt hangoztatja, hogy tökéletes a kapcsolata"
Ha egy kapcsolat valóban tökéletes, akkor azt nem kell hangoztatni. 😎

Sok oka lehet:
1. Kell a visszaigazolás, hogy ő még mindig kívánatos.
2. Vágyik az újdonságra.
3. Vannak, akik nem érzik ezt olyan nagy bűnnek. Megmagyarázzák annyival, hogy akkor és ott ez belefért.
4. Vannak, akik nem bírják a monotonitást. Belegondolni abba, hogy a hátralévő életükben csak egy emberrel szeretkezni az nem akkora buli.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Egyszerű!!!
Minden punci más ...
A hang aktus közben... de én szeretek ugyanahhoz bujni.. minden egyes nap:::)))

Vagy saját magát is becsapja, vagy olyan szegényes önismerettel van megáldva, hogy fel sem ismeri a tényeket.
Ez nem lehet jó kapcsolat. Valahol gond van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!