Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért megy félre annyi férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy félre annyi férfi pár év együttlét után?

Figyelt kérdés

IGEN, nők is csinálják ugyanezt, a kérdés abszolút nem a férfi nem ellen van kiélezve, kérlek, ne ezt a veszekedést kezdjétek el itt :) Mindkét nemben vannak ilyenek.

Azért a férfiak irányából tettem fel most a kérdést, mert nőként szeretném megérteni a miérteket, hogy odafigyelhessek a későbbiekben a saját párkapcsolatombam.

2016. okt. 20. 18:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Első és legfontosabb ok: van rá lehetősége. A többségnek ennyi elég is, képtelen nemet mondani. Azt hiszik, majd titokban marad, egy jó kis szextől meg nem fog elkopni.

Ráadásul a társadalom is egyre elfogadóbb a félrelépéssel szemben, ma már inkább azt ekézik, akit megcsaltak.

Különösebb ok nem kell hozzá, az inkább csak a szédítés része, hogy "nem olyan a kapcsolatunk mint régen, és én is vágyok a szerelemre és a megértésre", meg a több maszlag.

Akinek a kapcsolatával gond van, az szakít, nem félrelép. Aki félrelép, az többnyire titokban, hogy a kapcsolat megmaradjon, de a potyapuncit se kelljen kihagyni.

2016. okt. 20. 18:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Miért nem elég sok embernek az, hogy szereti őket a másik (és jobb esetben ők is szeretik a másikat) ahhoz, hogy fel se merüljön bennük, hogy tényleg megcsalják a másikat?
2016. okt. 20. 18:39
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Mert a saját önzőségük erősebb a másik iránti szeretetnél, tiszteletnél.
2016. okt. 20. 19:16
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert a szomszed fuje/noje mindig zoldebb.

Kevesen ertekelik amijuk van.Mobilt sem tonkremenetelig hasznalnak, hanem amig be nem jon egy uj szeria.

2016. okt. 20. 19:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egójuknak kell. Legalábbis az exemnek azert kellett. Tudnia éreznie kellett, hogy még "versenyképes". Szexhiány se volt és a mai napig nem értem. De még bnő mellett is kellett szexchatelnie.... (tehát voltam én, egy titkolt viszony, meg a szexchatpartner).

De ma már örülök hogy kidobtam mert megtaláltam azt aki sosem tenne ilyet (őt is csalta bnő).

2016. okt. 20. 20:38
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom miért teszik, én férfiként sosem tettem, nem is fogom.(6 év<kapcsolat) Viszont azt látom, hogy sok nő, megbocsát egyszer, kétszer, sőt! Felfoghatatlan! Szerintem az első után kuka!
2016. okt. 20. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
Sajåt esetem is, de sajnos több pėldåt tudok baråti körből is mondani, hogy kisgyerekes anyakėnt csaltak meg.Pedig a környezetemben lėvő tapasztalatokbôl kiindulva, hulla fåradtan is kezdemėnyeztem a szexet, szerveztem kettesben programot.Mėgis megcsalt.Dobtam is.
2016. okt. 20. 22:36
 8/16 anonim ***** válasza:
92%

Hát messze ne csak az önzés az ösztönző. Igen, tudom, van aki úgy érzi hogy nemi "jár" hogy félreléphet.

Saját magamról:

A feleségem depressziós, kezelik, bár nem tejesen jó eredménnyel. Állandóan van valami támadni valója vagy megalázni valója. Pl. keveset keresek (500ezer/hó...), tolja a feminista vonalat hogy minden férfi genetikai selejt és semmire sem való. Havonta van szex, az sem nagy szám.

Egyelőre nincs más az életemben, de nyilván lesz előbb utóbb. Gondolom nem annyira meglepő.

(Azt tudom hogy jobb lenne elválnunk, de annyira hülyén viselkedik a gyerekeinkkel, hogy nem merem rá hagyni...)

2016. okt. 21. 10:34
 9/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha a férjed olyan, akkor nincs mire odafigyelned a párkapcsolatodban. Ha olyan a természete, a feje tetejére állhatsz, akkor is megcsal.

iszik egy kis piát valami buliba, konkrétan minden csepp vér leszáll az agyából odael, és kész, gondolkodni nem tud, csak megy az ösztönei után. Még az is lehet, hogy másnap pocsékul érzi magát, és sír a felesége vállán, de akkor is megteszi.

A másik meg az, aki a gyerek születése után megy félre. Belefárad abba, hogy munka után fürdetni kell, nincs azonnal pihenést, mert esti mesét kell olvasni, vagy legot pakolni, tele lesz a családjával a hócipője, és inkább keres egy fiatal, gyerektelen nőt, aztán a gyerekekkel, családdal járó feszültség és munka éppen elég két hetente egy napon át. A fiatal szeretővel munka után azonnal össze lehet bújni a nappali közepén, nincsenek egyéb kötelezettségek.

2016. okt. 21. 17:16
 10/16 anonim ***** válasza:
13%
Kedves kérdező! Mert pár év múlva teljesen elhanyagoljátok a másikat. Megvan a préda ő már az én magántulajdonom. Tisztelet a kivételnek de az a férfi akkor nagyon szerencsés... Pedig nekem mindig a párjaim voltak a mindenem. Nem dohányzom,sportolok,tanultam masszírozni,imádok táncolni,összebújni,csókolni..stb. mégis...a mostani páromnál már 3 éve havi 1 szex van. Az a baj ha egy nő Anya lesz csak a gyerek érdekli... És akkor mi vagyunk a szemetek akik erre az életre fogadunk örök hűségét?? 39f
2016. okt. 21. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!