Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy félre annyi férfi pár év együttlét után?
IGEN, nők is csinálják ugyanezt, a kérdés abszolút nem a férfi nem ellen van kiélezve, kérlek, ne ezt a veszekedést kezdjétek el itt :) Mindkét nemben vannak ilyenek.
Azért a férfiak irányából tettem fel most a kérdést, mert nőként szeretném megérteni a miérteket, hogy odafigyelhessek a későbbiekben a saját párkapcsolatombam.
Hogy miért? Mert a nők nem képesek megérteni, hogy a férfi ösztönlény.
3 dolog kell egy férfinak, szex, kaja, és sok szex. Ha ez megvan, akkor nem mennek félre.
Ha az egyik hiányzik, akkor előbb-utóbb félre fognak menni.
Ha valaki nálam eljátszotta a bizalmát és félrelép utána én semmiképp nem tudok neki megbocsátani. Hülye egy világban élünk...
Egy komoly kapcsolatban (ami nem szex- vagy alkalmi kapcsolat) az egyik alapkő nálam a hűség és az őszinteség. Ha egyszer is félrelép, ráadásul úgy, hogy hónapok után tudom meg tőle vagy egyéb úton. Nem, nyilvánvalóan semmiképpen nem bocsátanák meg. Ennyi volt.
25F
1. A legtöbb nő otthon koszos melegítőben, zsíros hajjal/turbánnal a fején, büdösen, szőrösen várja otthon a párját. Nem időnként - rendszeresen. Néha előfordulnak rossz napok, de annyi embert ismerek, akik PMS/menstruáció/peteérés hármasban él és erre fog mindent.
2. A pasid multinál dolgozik pl. Csupa csinos csaj napi 8 órában, szexi munkatársnő, mindenki moderálja magát, a legjobb oldalát mutatja. Ehhez képest otthon vár az egyes pont. Nem hiszem hogy ezt ragozni kéne.
3. A férfiak szemében, pont ahogy a nőében is, akkor a legvonzóbb a párja, ha az olyat csinál, olyanról beszél, amihez ért. Figyeld meg, mennyire kedvez a párod kisugárzásának. Ezért szeret bele sok ember a munkatársába/főnökébe/tanárába.
4. Az izgalom. Mit vársz, ha kiszámítható vagy, csendesen stagnálsz 10 évig?
De gondolj bele, ezeket a pasitól is elvárjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!