Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy megcsal a férjem?
Lehet esetleg szervi problémája is a sok munkától.
De ha az az érzésed, hogy valami "nem kerek", arra is érdemes odafigyelni...
Ui: próbálj meg imádkozni, hogy valahogy rendbe jöjjenek a dolgok - és várj türelmesen! (Az én helyzetemben segített.)
Szerintem várni a csodára hülyeség. Pont, hogy beszélni kell róla. Bár gondolom értetek - a családjáért dolgozik. Az én férjem is sokat dolgozott volt, amikor hétvégén is. Én kértem, hogy több szempontból is (pl gyerekek alig látják, ő nagyon kimerült, egészségére rámehet, a kettőnk kapcsolatba is megsínyli) vállaljon kevesebb munkát, bár ő maszek, így megtehette, hogy nem-et mond egy felkérésre. Igazából mindenünk megvan, nem élünk luxusban, átlagos színvonal szerencsére, tehát nem éhbérért gürizett. Szerencsére igazat adott, és visszavett a munkából.
Én a helyedben mindenképpen beszélnék vele, de ne ronts rá, mond neki hogy tiszteled, amiért sokat dolgozik a családjáért, és tudod, hogy családfőként mekkora teher van rajta, de amíg van mit ennetek, tisztalkodni stb minek hajtja a pénzt? A legfontosabb, ami nem pénzen vehető (pl gyerekekkel feleségével töltött idő, közös programok, játékok) pedig elveszik mellette. Nagyon fontos a kommunikáció, de nem mindegy milyen stílusban! Aztán utána jöhetsz te is, elmondod őszintén, hogy hiányzik ő maga neked. Szerintem azt, hogy megcsal e ne firtasd mert csak bemérged, és tuti tagadni fog. Figyeld őt, kivel mikor hova megy, hogyan viselkedik, ha nagyon érzed, hogy van valakije, akkor - most csúnya leszek - kicsit nézz a 'körmére "
Kitartást!
Kérdező, az utolsónak igaza van. Ha valaki folyamatosan cseszeget, akkor nem a mondanivalóra koncentrálsz, hogy MIÉRT cseszeget, hanem a közlés módjára.
Ha hiányzik, akkor a leghülyébb módszer, ha szekálod. Kedvesen, őszintén, mindenféle vádaskodás nélkül add tudtára, hogy mik az igényeid, mire vágysz.
Ha azt szeretnéd, hogy valaki simogasson, akkor simogasd, ne üsd, hiszen ki szeretne megsimogatni valakit, aki őt üti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!