Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Félek, hogy megcsal a férjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat dolgozik, és a házasságunk nem felhőtlen. Van két gyerekünk. Én itthon vagyok a kicsivel még gyeden. Lehet hogy egy kicsit bekattantam és sokszor jár a fejemben hogy esetleg megcsal. Elhagyni nem hagyna másik nőért és ez a része zavar. Mi van ha mással szexel én meg jó vagyok neki azért hogy mossak , főzzek , takaritsak. Hogy nyomjam el ezt az érzést? A telefonját nem dugdossa , bármikor belenèzhetek. Viszont fáradtságra hivatkozva elég gyakran vissza utasít ha kozeledek felé . Mondja sokszor hogy szeret, de tettekben nem igazán érzem. Szerintetek mit kellene csinálnom?
2019. jan. 27. 05:42
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Lehet esetleg szervi problémája is a sok munkától.

De ha az az érzésed, hogy valami "nem kerek", arra is érdemes odafigyelni...

Ui: próbálj meg imádkozni, hogy valahogy rendbe jöjjenek a dolgok - és várj türelmesen! (Az én helyzetemben segített.)

2019. jan. 27. 06:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen volt a ti helyzetek? Írsz egy kicsit róla?
2019. jan. 27. 06:09
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem várni a csodára hülyeség. Pont, hogy beszélni kell róla. Bár gondolom értetek - a családjáért dolgozik. Az én férjem is sokat dolgozott volt, amikor hétvégén is. Én kértem, hogy több szempontból is (pl gyerekek alig látják, ő nagyon kimerült, egészségére rámehet, a kettőnk kapcsolatba is megsínyli) vállaljon kevesebb munkát, bár ő maszek, így megtehette, hogy nem-et mond egy felkérésre. Igazából mindenünk megvan, nem élünk luxusban, átlagos színvonal szerencsére, tehát nem éhbérért gürizett. Szerencsére igazat adott, és visszavett a munkából.

Én a helyedben mindenképpen beszélnék vele, de ne ronts rá, mond neki hogy tiszteled, amiért sokat dolgozik a családjáért, és tudod, hogy családfőként mekkora teher van rajta, de amíg van mit ennetek, tisztalkodni stb minek hajtja a pénzt? A legfontosabb, ami nem pénzen vehető (pl gyerekekkel feleségével töltött idő, közös programok, játékok) pedig elveszik mellette. Nagyon fontos a kommunikáció, de nem mindegy milyen stílusban! Aztán utána jöhetsz te is, elmondod őszintén, hogy hiányzik ő maga neked. Szerintem azt, hogy megcsal e ne firtasd mert csak bemérged, és tuti tagadni fog. Figyeld őt, kivel mikor hova megy, hogyan viselkedik, ha nagyon érzed, hogy van valakije, akkor - most csúnya leszek - kicsit nézz a 'körmére "

Kitartást!

2019. jan. 27. 06:55
 4/9 anonim ***** válasza:
29%
Nézz magadba nem cseszegeted szegényt ?
2019. jan. 27. 07:00
 5/9 A kérdező kommentje:
De lehet cseszegetem... Tudom hogy nekem is valtoznom kellene ,legalább egy kicsit. Tisztában vagyok a hibáimmal... A cseszegetès meg azért van mert hiányzik .
2019. jan. 27. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor ne cseszegesd, hanem próbálj meg normálisan kommunikálni vele! Ha cseszegeted, szerinted miért ne menne máshoz, mondjuk aki nem cseszegeti?!
2019. jan. 27. 08:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, az utolsónak igaza van. Ha valaki folyamatosan cseszeget, akkor nem a mondanivalóra koncentrálsz, hogy MIÉRT cseszeget, hanem a közlés módjára.

Ha hiányzik, akkor a leghülyébb módszer, ha szekálod. Kedvesen, őszintén, mindenféle vádaskodás nélkül add tudtára, hogy mik az igényeid, mire vágysz.

Ha azt szeretnéd, hogy valaki simogasson, akkor simogasd, ne üsd, hiszen ki szeretne megsimogatni valakit, aki őt üti?

2019. jan. 27. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Beszélj vele erről mindenképp. Az gáz hogy gyakran visszautasít. Az egy dolog hogy mondogatja "szeret", de ugye azt tettekkel is ki kell mutatni. Ennek hiányában természetes hogy háztartási robotnak érzed magad. Benne van a pakliban hogy mással szexel. Esetleg legközelebb ha visszautasít, kérdezd meg tőle hogy nem-e azért történik mert már megkapta a szex adagját és rád nem jut energia???
2019. jan. 29. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Említésre méltó fejlemény az elmúlt néhány napban...?!
2019. febr. 4. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!