Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez miért van? Ferfiak?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Ferfiak?!

Figyelt kérdés

Férfiak válaszát varnàm elsősorban.

Ferjnel lévő fiatal nő vagyok.Úgy érzem a mi hazassagunk redben van,de most az utóbbi 3 hónapban a családi- baráti körünkbol 2 megcsalas is kiderült.Mindkét pár lassan 8-10 éve van együtt gyerekek vannak,kicsitol a nagyig.Na most mindkét esetben a férjek léptek félre,nem egy egyszeri kaland,hanem hónapokig tartó viszony.A másik pedig hogy fiatal lányokkal,20,21 évesek.A férjek pedig 32-33 évesek.A kérdésem pedig a következő hogy tényleg ennyire vonzóak a fiatalabb lányok?A testük,vagy hogy irányítani lehet őket?Aki esetleg megcsalta ferjet feleseget mi az a pont amikor mar nem szamit az egesz addigi élet?Megéri mindent feladni egy punciert?En tulsagosan naiv vagyok,vagyis en nagyon szeretem a férjem,és úgy érzem ő is engem,de ez a két eset nagyon megrenditett,mert nem látszott rajtuk semmi hogy baj lenne.Mostmár bennem van ez az érzés hogy en nem akarok igy járni,bele is halnék.

2019. jan. 10. 11:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Az újdonság mindig csábító. Van aki ellenáll, van aki nem. De ha elég sokáig fennáll a csábítás, akkor egy idő után mindenki beadja a derekát.

És itt meg kell említenem, hogy ahhiz, hogy a csábításbak táptalaja legyen, valaminek hiányoznia kell az otthoni kapcsolatból. Ha minden 100% otthon, akkor akárki akárhogy csábíthat, nem fog félre lépni, kivéve ha mindig is szeretőket tartott párhuzamosan.

2019. jan. 10. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Egy dolog hogy kifelé mit mutat a "boldog család", más dolog hogy mi a valódi probléma. Valami kellet hogy ne menjen ha ezt a lépést megtették még ha elítélendő is.
2019. jan. 10. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
28%
Nő vagyok.Azt írod egy 32-33 éves férfi 8-10 éve házasságban él? Számoljuk ki.Korán házasodtak,azért.
2019. jan. 10. 11:09
 4/13 anonim ***** válasza:
83%

Legtöbb férfi ilyen, ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni. Lehet találgatni, boncolgatni a témát, de az mindig csak a te partneredtől fog függeni hogy ő megcsal e. Sajnos nem látsz a fejébe...

Én tudom magamról hogy nem csalnék meg senkit. Ellenben volt feleségem engem megcsalt, elég fájdalmas volt, főleg úgy hogy mondom én nem lennék képes rá...

De szerintem kb 95% igen.

2019. jan. 10. 11:12
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Fölösleges általánosítani. Ráadásul 2 esetből? Szerintem ugyanannyi nő, mint férfi csalja meg a párját.
2019. jan. 10. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Épp azt akartam írni, mint a 2-es. Nyilván sokan igyekeznek nem kiteregetni a családi szennyest. Könnyen lehet hogy már egy ideje nem mentek jól a dolgok azokban a családokban. Párok többsége 5-6 év után elkezdi megunni egymást szexuális téren (ez nőre, férfira egyaránt vonatkozik), és elkezdenek vágyni valamilyen változatosságra, amennyiben a házastárssal nem tudnak megállapodni abban, hogy valamilyen színt vigyenek a monotonná vált, rutinszerű (vagy akár már rutinszerűnek sem mondható) szexuális életükbe. Sajnos szülés után a legtöbb nő sem olyan vonzó már, mint előtte, és egy fiatal üde csajszi igencsak fel tudja kelteni egy egészséges férfi vágyait. Ez van. Amúgy meg sosem lehet biztos abban senki, hogy a kisgyerekkel otthon maradt anyuka nem csalta-e már egyszer vagy többször az éppen családjáért gályázó apukát. Egy gyakrabban fordul elő, mint azt sokan gondolnák...
2019. jan. 10. 11:18
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors valaszokat,igen valami biztos nem stimmelt otthon ha engedtek a csabitasnak,csak nentudom.Én elitelem ezt,lehet azért mert jobban belefolytam hisz ismerem őket.En fiatalabb koromban egy presszóban dolgoztak mint pultos.Na ott is volt lett volna csabitgatas,mert a csillagokat lehoztak/hazudtak volna csak hogy megkapajnak.De en ellentudtam allni,pedig jött akkor jobb képű,penzesebb pasas mint a férjem.De akkor se,pedig akkor meg gyermekünk sem volt.Nemsokkal később fel is mondtam,sose mondtam el a paromnak az igazi indokot hogy miért?Mert esélyt sem akartam adni,alkalmat sem hogy ismerkedjek más ferfiakkal.Helyre kell hozni,megbeszélni nem félre menni.De ez lehet csak az en női agyam gondolja így.Szép napot mindenkinek.
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

Párkapcsolatok 75%-ban vannak megcsalások.

Ez van. Nők nem kapnak elég törődést, férfiak nem kapnak olyan jó testet,mint akit feleségül vettek. Megelőzhető? Az lenne mindkettő.

9/13 A kérdező kommentje:
Egy 33 éves férfi miért ne élhetne 10 éve házasságban,vagy kapcsolatban?Mi is fiatalon jöttünk össze a férjemmel.
2019. jan. 10. 11:20
 10/13 anonim ***** válasza:
85%
Élhet nem azt mondtam nem élhet.Azt,hogy korán volt.Nem mindenkinek,de a többségnek igen.Amúgy meg nem látsz bele mások tökéletesnek hitt házasságába.Az egy dolog,amit mutatnak,az meg egy másik ami zárt ajtók mögött történik.Kezdve onnan, hogy miért vette el.(3)
2019. jan. 10. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!