Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a helyzet hogy most szakitottunk a pasim 1 hete és csak 1 hónapot voltunk együtt. És eddig csókon kívül nem volt más. És neki lett egy barátnője de tegnap küldött egy ruha nélküli képet. Ez megcsalásnak számít? És azt mondja hogy nem szerelmes belém és hogy a mostani barátnőjét szereti. Most megcsalta? Vagy nem? Előre is köszi a segítséget.2019. jan. 3. 17:46
1/5 anonim válasza:
Az a megcsalás, amit annak tartasz, vagy - ebben az esetben - amit ők annak tartanak. Ha nekem kellene értelmeznem, azt mondanám, hogy etikátlan, de a megcsalás minimum a testi kontaktnál kezdődik.
2/5 anonim válasza:
Létezik lelki megcsalás is. Nálam ez nem férne bele.
3/5 anonim válasza:
De milyen az a "lelki megcsalás"? Beleszeretni valaki másba (amiről nem is igazán tehet a "hűtlen" fél, szóval nincs benne az az akaratlagosság, amit a "megcsalás" szó feltételez)?
4/5 anonim válasza:
Nincs kit megcsalni. Ez nem kapcsolat. Egyik sem.
5/5 anonim válasza:
#3 Pl miközben otthon szerető feleséged van, más nőnek azt mondani, hogy a feleséged le se szar, nem szexel veled - mindezt azért, hogy az új nő lefeküdjön veled. Aztán tovább fűzni az agyát, vele megbeszélni a gondjaidat, bánatod, vagy mély lelki kapcsolatot kialakítani vele.
Ebben az esetben szerintem hiába nem jutnak el az ágyig, az én szememben ez már csak részlet kérdése. Lelkileg meg vagy csalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!