Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lábát simogatja megcsalásnak számít?
Nem megcsalás de nagyon rosszul esne. Szerintem ezek után zárkózottabb lennék azzal akivel együtt vagyok és amikor hozzam érne az jutna eszembe hogyan dicséri simogatja a másik nőt, szépen lassan elhidegülnék tőle.
N24
Szerintem maradj vele, hogy az ilyen jellemek még véletlenül se találkozzanak normális nővel, aki levágja, hogy ez a fajta viselkedés nem normális kapcsolaton belül. Én legalábbis nem nézném sokáig,hogy a párom más nőnek udvarol keményen mellettem meg flörtöl vele.
De valakik ezeket is elviselik, hat maradjanak vele.
27N
Igen. Vagyis technikailag nem, de lényegében egyértelműen az, csak alkalom kérdése.
Az a helyzet, hogy nem csak gerincteken, de gyáva is, ő nem fogja ágyba invitálnu, hanem addig teszi a szépet, hogy a lány fog lépni.
Még ehhez is töketlen, nem a szándék hiányzott, hogy még nem csalta meg a feleségét.
A leghitványabb takonygerincű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!