Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a lábát simogatja megcsalás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lábát simogatja megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
Adott egy házas férfi. Aki minden találkozásnál elmondja egy lánynak -aki nem a felesége- hogy mennyire csinos. Van, hogy más belső értékeit is dicséri. És szinte nincs olyan ,hogy ne érjen hozzá, van hogy a lábát simogatja, vagy a hátát. Ez már nektek megcsalás lenne ?
2018. dec. 28. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. dec. 28. 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy hajszál választja el tőle, amit nem tolerálnék.
2018. dec. 28. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem megcsalás de nagyon rosszul esne. Szerintem ezek után zárkózottabb lennék azzal akivel együtt vagyok és amikor hozzam érne az jutna eszembe hogyan dicséri simogatja a másik nőt, szépen lassan elhidegülnék tőle.

N24

2018. dec. 28. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem maradj vele, hogy az ilyen jellemek még véletlenül se találkozzanak normális nővel, aki levágja, hogy ez a fajta viselkedés nem normális kapcsolaton belül. Én legalábbis nem nézném sokáig,hogy a párom más nőnek udvarol keményen mellettem meg flörtöl vele.

De valakik ezeket is elviselik, hat maradjanak vele.

27N

2018. dec. 28. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Számomra ez nem még nem "hivatalos" megcsalás (tehát nem olyan mint pl egy csók) de nyilván ez egy odavezető út és nagyon nem normális. Ennyi erővel már fogdoshatná ott is. Nálam egy ilyen ember mar felejtős.
2018. dec. 28. 11:13
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Valami kezdete, az tuti, mert nem tudni (illetve tudni), hogy milyen (esetleg hamis) èrzelmeket vâlthat ki a másikbôl ez.
2018. dec. 28. 12:07
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem annak számít. Én sem símogatok senkit, a férjem se tegye. Ha igen akkor nem én vagyok a megfelelő partner ebben
2018. dec. 28. 12:25
 8/11 anonim ***** válasza:
78%
Igen. Sőt hogy őszinte legyek,nekem az sem tetszene ha a párom találkozgat más csajokkal,ugyszint neki sem.
2018. dec. 28. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Végülis nézhetitek a jó oldalát is: Nyilván kívánja, vagy szereti, DE ennek ELLENÉRE SEM csal meg vele.
2018. dec. 29. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Igen. Vagyis technikailag nem, de lényegében egyértelműen az, csak alkalom kérdése.

Az a helyzet, hogy nem csak gerincteken, de gyáva is, ő nem fogja ágyba invitálnu, hanem addig teszi a szépet, hogy a lány fog lépni.

Még ehhez is töketlen, nem a szándék hiányzott, hogy még nem csalta meg a feleségét.

A leghitványabb takonygerincű.

2018. dec. 29. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!