Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Sziasztok! Biztos gáz hogy ide írok de végem van...3 éve van barátom és 16 hónapos kisfiunk van.
Veszekszunk sokat,tudom nem vagyok bárányka DE szerintetek hogy a hátam mögött mással SMS ket küld mas csajnak? Együtt dolgoznak vagy 3 hónapja és ő emlegette a lányt hogy flortol vele, de mondta hogy mi vagyunk neki,mire a csaj azt mondta hogy ot az nem érdekli...
Mindennap beszélt róla a párom hogy abnormális és hogy szereti ha féltékeny vagyok.
Nem vettem komolyan DE tegnap megtalaltam az SMSESEKET.Azt mondta hogy azért adta meg a számát hogy lerazza és hogy hulyiti csak, de akkor miért nem mondta el nekem? Szerelmes uziket irtak 1másnak...Szerintetek mit csináljak? Dobtam ki? Ez mar megcsalásnak számít?
Önmagában a szerelmes sms már kimeríti az érzelmi megcsalás fogalmát, bár azt alapvetően szerintem nem tudhatod, hogy köztük történt-e testi érintkezés is. Mindenesetre én a helyedben azért elmagyaráznám neki, hogy elég kretén dolog amit művel és azt is, hogy normális ember nem viselkedik így egy kapcsolatban. Innen körülbelül két lehetőség van.
1. Elgondolkozik rajta bocsánatot kér és hanyagolni fogja azt a nőt.
2. Folytatni akarja tovább, akkor pedig marad a szakítás.
Koszi hogy irtak...osszevok zavarodva nagyon, én szeretem ot és soha nem csalnam meg, nem hazudnék neki.
Mit tennél/ tennétek a helyemre? Űzik és hazugságok miatt szakitsak vele? Kisbabàm imádja ot nem tudom mit tegyek :((( Össze lehet "csak" zavarodva, menekülni akarna v tényleg szereti?
Jól mondja a 3as válaszoló.
Annyira félsz most egyedül maradni (amit meg is értek), hogy mostantól a párod megtehet bármit. Akkor lesz baj, ha ő ezt kihasználja.
Számonkérted már az sms-ket? Mit mondott?
Igen, h*lye vagy - csak azért írom ilyen keresetlenül, hogy tényleg leesen a tantusz, és NE pocsékold olyasvalakire az életed, akire nem érdemes.
Provokáld ki belőle a tiszta beszédet: ha megcsalt, hagyd ott!
1. Mások is nevelnek egyedül gyereket, nehéz, de nem lehetetlen.
2. Ha megcsalt egyszer, majd megcsal újra, és akkor legfeljebb 2-3-5-10 év kínlódás után hagyod ott, és akkor ennyit vesztettél az életedből!
Ha "csak" flörtölget, akkor állítsd választás elé, és ha el akar menni, segíts csomagolni!
A gyereket persze nem kell eltiltani tőle, sőt, biztosítani kell a jó kapcsolatuk kialakításának a lehetőségét. A gyerektartást (bár nem nagy összeg) be kell hajtani.
Legyen már egy kis ÖNBECSÜLÉSED!
Köszönöm a gyors válaszokat, igazatok van, hülye vagyok és nagyon félek egyedül maradni + szeretem.
Ő meg konyorog és esküszik hogy csak szivatta a lányt. Gondolkodnom kell és hagyom hogy bizonyitson, majd utána meglatom. Sziasztok
Szépen tedd ki, mert ha most meghátrálsz, akkor soha nem fog komolyan venni.
Legalább pàr napot legyetek külön.
És bizonyítson: a füled hallatára beszéljen a csajjal, hogy csak szívatta, és ennyi volt. Utána elkezdhet udvarolni, és utána, ha rendesen teper, esetleg újra megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!