Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek, ha tudomásoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha tudomásotok van róla, hogy valaki csalja a terhes mennyasszonyát és nálatok is bepróbálkozik?

Figyelt kérdés

Elküldtem, de nem száll le rólam... Mert bennem "lát valami pluszt", ezt mástól hallottam vissza...

A barátom már többször elküldte a pitsába, de nem használt... A munkahelyemen és a házunknál is naponta megjelenik a "szerelmetes" szövegeivel...

Szerintem nyomorult lánynak fogalma sincs mekkora rothadék ez, aki karácsony napján kocsival követ a "nagy bejelentés" után...

Nem szétverni akarom őket, meg ismerem a családját, de ez tarthatatlan...

2018. dec. 27. 23:55
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Már régen letiltottam, de nem használt

Igen, itt a zaklatásról van szó, csakis, a csajnak ia mondtam...

2018. dec. 28. 10:29
 22/28 anonim ***** válasza:
8%
Ne nyomorultazd a menyasszonyt! Te vagy a nyomorult, hogy így beszélsz valakiről akit nem ismersz! Itt nyafogsz nyár óta. Sok kiírásod van, hogy zaklat a pasi, de soha nem tettél semmit, csak várod, hogy megerősítsenek, hogy egy féreg. Egy pasit hamar le lehet építeni, ha úgy akarjuk. De valószínüleg tetszett, hogy neked is csapja a szelet. Mivel már menyasszonya van, így tudod, hogy nem téged akar elvenni. Ez zavarja a csőrödet. Ha igazán tenni akartál volna, már rég feljelentetted volna a rendőrségen és nem ide irkálnál.
2018. dec. 28. 10:33
 23/28 A kérdező kommentje:

Mi????

Nem, nem tetszett. Leépítettem, ő meg nekiállt kocsikázni. Nekem párkapcsolatom van szeprember óta, a barátom is beszélt vele...

Nem rosszándékból írtam a nyomorult szót, inkább, hogy szegény, de ő ribizett le, meg hallott rólam dolgokat... Meg ők mindog együtt vannak ez, nem lehet...

Énegmondtam, h nem széttúrni akarom őket...

Valamint beszéltem a barátommal, ha mégegyzser erre jár kihívom rá a rendőrséget és kitálalok...

Nekem tiszta a lelkiismeretem.

2018. dec. 28. 11:09
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha 125 km-re lakik tőletek, akkor hogy láttad, hogy a kapuban várja a menyasszony a pasit, miközben utánad koslatott?
2018. dec. 28. 12:01
 25/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez a történet igaz lenne,a zaklatás miatt,nem a gyakorin keresnéd a megoldást,hanem a rendőrségen.Am tény,hogy már sokszor megkérdezted,csak mindig valami baromságot hozzá teszel:D kiváncsian várom a regény folytatását,szólj ha kész.
2018. dec. 28. 12:29
 26/28 A kérdező kommentje:

Karácsonykor itt volt náluk, mikor nagynénémet vittem haza, de meg tudtam, hogy ide is költözött állítólag...

Igen, csak bonyolódik a történet...

Az meg teljesen abszurd, hogy engem jelentene fel...

A barátom már felkeresett egy ügyvédet, délután megyünk hozzá... A "békés úton" rendezzük nem hozott eredményt...

De ha feljelent is, nincs mire fel. Nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem, én az áldozat vagyok és semmiképpen sem a kapcsolatukat akarom tönkretenni.

Bár nem hiszem, hogy ezek után ide merészkedne, de akkor azonnal hívom a rendőrséget.

Az meg baromság volt, hogy nem készítettem felvételeket, vagy képeket.

De vannak, akik szívesen tanuskodnak ellene, ha erre kerülne sor...

Nagyon elegem van, bár számíthattam volna erre...

2018. dec. 28. 13:13
 27/28 anonim ***** válasza:
88%

Eleg kamu gyanus a kerdes, de mindegy...

Amikor nalam probalkozott terhes no ferje, en kuldtem a screenshotot a csajnak. Persze, nem igaz, irigy vagyok, stb. Leritt, hogy nem en voltam az elso, aki jwlezte neki. Van aki nem akar kilepni a kapcsolatbol...

2018. dec. 29. 00:49
 28/28 anonim ***** válasza:
Én gyűjtenék bizonyítékokat arról a lánynak, mekkora mocsok is a nagy szerelme. Legalább el tudja dönteni, vajon akar-e így kapcsolatban lenni tovább vagy sem, onnantól már a kettejük biznisze, hogyan tovább.
2018. dec. 30. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!