Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha tudomásotok van róla, hogy valaki csalja a terhes mennyasszonyát és nálatok is bepróbálkozik?
Elküldtem, de nem száll le rólam... Mert bennem "lát valami pluszt", ezt mástól hallottam vissza...
A barátom már többször elküldte a pitsába, de nem használt... A munkahelyemen és a házunknál is naponta megjelenik a "szerelmetes" szövegeivel...
Szerintem nyomorult lánynak fogalma sincs mekkora rothadék ez, aki karácsony napján kocsival követ a "nagy bejelentés" után...
Nem szétverni akarom őket, meg ismerem a családját, de ez tarthatatlan...
Már régen letiltottam, de nem használt
Igen, itt a zaklatásról van szó, csakis, a csajnak ia mondtam...
Mi????
Nem, nem tetszett. Leépítettem, ő meg nekiállt kocsikázni. Nekem párkapcsolatom van szeprember óta, a barátom is beszélt vele...
Nem rosszándékból írtam a nyomorult szót, inkább, hogy szegény, de ő ribizett le, meg hallott rólam dolgokat... Meg ők mindog együtt vannak ez, nem lehet...
Énegmondtam, h nem széttúrni akarom őket...
Valamint beszéltem a barátommal, ha mégegyzser erre jár kihívom rá a rendőrséget és kitálalok...
Nekem tiszta a lelkiismeretem.
Karácsonykor itt volt náluk, mikor nagynénémet vittem haza, de meg tudtam, hogy ide is költözött állítólag...
Igen, csak bonyolódik a történet...
Az meg teljesen abszurd, hogy engem jelentene fel...
A barátom már felkeresett egy ügyvédet, délután megyünk hozzá... A "békés úton" rendezzük nem hozott eredményt...
De ha feljelent is, nincs mire fel. Nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem, én az áldozat vagyok és semmiképpen sem a kapcsolatukat akarom tönkretenni.
Bár nem hiszem, hogy ezek után ide merészkedne, de akkor azonnal hívom a rendőrséget.
Az meg baromság volt, hogy nem készítettem felvételeket, vagy képeket.
De vannak, akik szívesen tanuskodnak ellene, ha erre kerülne sor...
Nagyon elegem van, bár számíthattam volna erre...
Eleg kamu gyanus a kerdes, de mindegy...
Amikor nalam probalkozott terhes no ferje, en kuldtem a screenshotot a csajnak. Persze, nem igaz, irigy vagyok, stb. Leritt, hogy nem en voltam az elso, aki jwlezte neki. Van aki nem akar kilepni a kapcsolatbol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!