Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek, ha tudomásoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha tudomásotok van róla, hogy valaki csalja a terhes mennyasszonyát és nálatok is bepróbálkozik?

Figyelt kérdés

Elküldtem, de nem száll le rólam... Mert bennem "lát valami pluszt", ezt mástól hallottam vissza...

A barátom már többször elküldte a pitsába, de nem használt... A munkahelyemen és a házunknál is naponta megjelenik a "szerelmetes" szövegeivel...

Szerintem nyomorult lánynak fogalma sincs mekkora rothadék ez, aki karácsony napján kocsival követ a "nagy bejelentés" után...

Nem szétverni akarom őket, meg ismerem a családját, de ez tarthatatlan...

2018. dec. 27. 23:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

Ha legközelebb követ, vagy ott kempingezik a ház előtt, akkor hívd ki rá a rendőrt, mondd el, hogy egyedül vagy, rettegsz, hetek óta ezt csinálja.

Kérj távoltartási végzést.

És card le, hogy a menyasszonya megtudja-e, mert ez nem a te problémád.

2018. dec. 28. 06:51
 12/28 A kérdező kommentje:

Nagyon rettegek, ez egy elmebeteg... Megkeseríti egész július óta az életemet...

Fogalmam sincs, hogy mit csináljak...

Azt kellett volna, hogy feljelentem, mert ez egy vicc...

Nyomorult lány mit sem tud róla. Én azért sajnálom. A másik, hogy ekkora szemétláda nincs a világon...

A következő esetnél (ma) kihívom a rendőrséget, ezt meg kellett volna tenni korábban. Már régen nyugtom lenne tőle.

szerintetek írjak a lánynak??? Mert joga lenne tudni...

2018. dec. 28. 07:16
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a lány tuja, de ő is fél tőle. Olyan nincs, hogy valaki otthon teljesen normális, csak hobbi-elmebeteg. Azt se hiszem el, hogy nem veszi észre. Úgyhogy tudja, de nem tud kilépni egy bántalmazó kapcsolatból.
2018. dec. 28. 07:37
 14/28 A kérdező kommentje:
125 km-re lakik, a srác meg itt, semmit nem tud az egészről... Meg hogy milyen ember.
2018. dec. 28. 07:46
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
8. Szerintem csak öazint volt. Igazán öazinte. Osztom a véleményét.29F
2018. dec. 28. 08:59
 16/28 A kérdező kommentje:

Itt nem főként a megcsalásról beszélek, hanem arról, hogy ZAKLAT, miközben ott az a nyomorult csak, akinek gyereket csinált...

Arról, hogy utánam furikázik, zaklat, miközben a terhes nő ott várja a kapuban, hogy jön érte és viszi haza karácsonykor...

Arról, hogy nem merek kimenni az utcára, hogy félek tőle, miközben azt hazudozza, hogy én nyomulok rá... Ami nonszensz...

Őrült pszichopata...

2018. dec. 28. 09:08
 17/28 anonim ***** válasza:
92%

Én elmondanám a csajnak, tudja, kivel is van együtt. Eldöntheti, kell-e ez neki, vagy esélyt kap arra, hogy ne hazugságban éljen.

30N

2018. dec. 28. 09:11
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképpen kitálalnék a nőnek. Írás, screenshot, esetleg video, hangfelvétel.
2018. dec. 28. 09:14
 19/28 A kérdező kommentje:

Írtam a lánynak, közölte, hogy én hazudok, minden hazugság, ők milyen jól megvannak...

Közölte, hogy még én leszek feljelentve és a pasijával közösen válaszoltak nekem.

Ezt értem el itt bőgök, mindezek után.

Én vállalok mindent, nem hazugság semmi sem, nem szétverni akartam őket, hanem, hogy álljon le a zaklatással!!

2018. dec. 28. 10:03
 20/28 anonim ***** válasza:
9%

1. HA tényleg zaklat, akkor tiltasd le a számát és fotózd/videózd le, amikor "kerülget", majd hívj rendőrt, ha ott parkol!

2. Amúgy semmi közöd hozzá, hogy ki kivel kefél!

2018. dec. 28. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!