Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek szeretője van, azok most is tartják a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Milyen formában és gyakorisaggal?2018. dec. 25. 13:52
1/10 anonim válasza:
akinek szeretője van az folyamatosan kapcsoltban van vele ...
viber skype telefon messenger személyes tali
ahogy szükségét érzik
3/10 anonim válasza:
Igen, ilyenkor csak sms-ek es azok is csak modjaval:-)
4/10 anonim válasza:
Csak üzenet van ilyenkor, ír amikor van lehetősége
5/10 anonim válasza:
Tegnap nem beszéltünk, ma délelőtt volt nálam.
7/10 anonim válasza:
Tegnap délelőtt még nálam volt, messengeren meg folyamatos a kapcsolattartás. Ünnepelni, ajándékozni 27-én fogunk.
8/10 anonim válasza:
Igen,irogatással akár naponta,esetleg egyeztetve telon.
9/10 anonim válasza:
hirtelen úgy értettem a régiekkel. Mert azokkal is:)
10/10 anonim válasza:
Régóta hűséges vagyok. De amikor volt szeretőm, napi kapcsolatban voltunk. Külön telefonom volt eldugva erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!