Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon mit gondolhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit gondolhat?

Figyelt kérdés

Kezdem azzal ,hogy van egy srac akivel mar 4 eve elegge megtalaltuk egymast. Akkoriban az en kapcsolatom se volt fenyes ez az ove sem igy osszejartunk. Bar az o kapcsolata komolyabb volt hisz egyutt elt az akkori baratnojevel. Sokszor talalkoztunk akkor is ha epp nem csak sexre. Elhivott a haverjaival hulyulni. Nem alltunk ugy sose egymashoz hogy barmi felreerthetot mondtunk volna valaha is hogy komoly is lehetne. Egyszer tett egy megjegyzest hogy ugy megcsokolnalak. Az elso talalkozasunkor pedig mikor megprobalt megcsokolni mondtam hogy stop.. akivel csokolozok megszeretem.) Igy felis hoztam neki ezt a mondatot, hogy miert nem. Annyit mondott lehet jobb is hogy akkor nem ugy alakult. Azota egyebkent masik baratnoje van. Mikor osszevesznek felkeres egybol. Most is igy alakult immar masodik szakitasuk utan. Hivott telefonon(amit fejbol tud). Menjek vele es a haverjaval elintezni egy dolgot ne unatkozzak. Vegul este elvitt magukhoz, ahol eleg para volt hogy a szulei eszrevesznek e vagy sem. Tortent aminek kellett...aztan bevagta hogy aludjak ott, ne menjek az ejszakaba haza. Majd reggel. En persze a nagy kemeny azt valaszoltam nem. Nehogy teszteljen es csak kedvessegbol mondta en meg egybol velealszok. Akkor tuti megszeretem. Azt is mondta hogy en vagyok talan az egyetlen aki mindig erdekli. Mert mar milyen hosszu eve ismerjuk egymast. Es igy maga alatt van es senkire nem kivancsi engem megis keres. Viszont megjegyzeseket tesz hogy "nem mondok olyat mert belem szeretsz meg a vegen stb" meg hogy tenyleg ennyire jo vagyok hogy engem igy szeretnek? Es var a valaszomra kozbe lesi a reakcioim. Persze amire a vallam rantom. Nem valaszolok ilyenekre .

27 eves , en pedig 24.

O inkabb baratot lat bennem? Vagy mit akar meddig legyunk szeretok? 😒

Hasonlohelyzet?

2018. dec. 24. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a farncért nem jötztök össze komolyan?
2018. dec. 24. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Te vagy a fix vigaszpunci, akit bármikor elő tud rántani, ha az aktuális csajával fasírtban van.

De ha szerelmes, akkor eszébe se jutsz.

2018. dec. 24. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Csávó lehet lépne a következő szintre, de ő is parázik, mert anno megmondtad, hogy ez legyen szexkapcsolat. Beszéljétek már meg normálisan, hogy mi legyen, mert ez így egy katyvasz és iszonyat összeveszés lesz belőle.

30N

2018. dec. 24. 10:06
 4/5 Bence_ ***** válasza:

Tök ideális nő vagy, elfogadod olyannak amilyen.

Ha ez azután is menne, hogy együtt vagytok normálisan tudnátok élni, szabadon.

2018. dec. 24. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ébresztő! Gondold végig amit leírtál. Csak akkor vesz elő ha nincs más, tisztában van azza hogy te egyből ugrassz ha ő azt akarja.
2018. dec. 24. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!