Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bűntudatod lenne ha miattad felbomlana egy házasság?
"Nem szeretnék farkastörvények között élni, nem ilyen világot építek (már amennyit én építek belőle)."
Ez nem farkastörvény, ez a felelősségvállalás törvénye. Ami arról szól, hogy ami veled történik, az a te felelősséged. Magyarul megtehet bárki barmit a jó napodért, hogy csak a te példáddal jöjjek, ha te nem vagy rá vevő, nem lesz jó napod. Ha valaki rossz napot akar szerezni neked, az az ő dolga. Ha sikerül is szereznie, az meg a te dolgod és a te felelősséged.
A harmadik fél is felelős, de saját magának, és az nem a te vagy bárki más dolga.
én nem így látom a világot, és nem is szeretném így látni.
azért van bennem egy adag szeretet is mások iránt, még ismeretlenek iránt is, és nem csak a saját pecsenyémet sütögetem. én úgy élek, hogy igyekszem olyat nem tenni másokkal, amiket nem szeretném, hogy mások velem tegyenek. eddig elég sikeres volt ez a filozófia, nem szereztem túl sok ellenséget, és kellemes embereket vonzok magam köré.
A házassag nem miattad bomlott fel. Ha te nem lettél volna, lett volna más.
Az mar más kérdés, hogy te mennyire becsülöd saját magad, ha belemész valamibe harmadiknak, illetve hogy mennyire látod magag gerincesnek, hogy egy alap tisztelet nincs benned nőtársad/férfitársad iránt (nem tudom, te milyen nemű vagy), akitől "elvetted" a házastársát.
"az ő jóllétük az én felelősségem is, és ezért is vagyok kedves másokkal. Ha valaki szomorú, azt próbálom kicsit felvidítani"
A világ nem fekete és fehér... Ha szeretsz valakit, akkor tényleg megpróbálhatsz megtenni a boldogságért dolgokat. Még akkor is, ha adott esetben egy olyan kapcsolatban van, ami egyébként egyik félnek sem a legjobb. Ilyenkor szerintem hiba asszisztálni ehhez, csak mert "jaj nem nyitok felé, mert kapcsolatban van". Hanem segíteni neki átlépni egy olyan határon, amit magától nem tenne meg.
Nem az összes megcsaló egy gonosz szoknyavadász...
Én harmadik vagyok egy házasságban, és semmiféle bűntudatom nem lenne, ha miattam borulna a házasság. Tudom, előbb-utóbb bekövetkezik úgyis. Ők is huszonéve házasok, én sem kis 20 éves vagyok, hanem a feleséggel egyidős.
Valaki mondta, hogy k.rvát minden sarkon talál, de olyat akiben megbízik, akire életét, pénzét bízza nem. Nos, mi hosszú évek óta együtt vagyunk, bízta már rám pénzét, többet tudok róla mint a felesége, több közös témánk és elfoglaltságunk van, mint nekik. A bizalom közöttünk végtelen, nem tabú a másik telója sem, mindent megbeszélünk. Szerelmem, szeretőm, legjobb barátom.
Nem én másztam közéjük, ő keresett.
Nem én tartozom felelősséggel a házasságukért. Ahol egy harmadik befér, ott már nincs minden rendben. Lehet ezt szépíteni, ez tény.
Aki szerint a 3.fel nem hibas
vagy volt mar 3.,csaltak meg vele valakit
vagy o is tartott szeretot...
Ha esetleg megse,es a jovoben megis kiderul h a kedves parja masnal kereste a boldogsagot akkor nyugodtan veregesse meg a 3.fel vallat
h te draga nincs semmi gond...
Noket se hordjak el mindennek
es a ferfiak orrat sem kell beverni ha kiderul asszonykat kezelgeti xy eve.
Oke egy kapcsolat szar.
Abban a megcsalo hibas igen
de annyi onbizalomhianyos no es ferfi el ugy
hogy hobbijanak tartja a foglalt emberek elcsabitasat...
es ne magyarazza be senki h 15-20 ev utan ugyanolyan egy hazassag...
Minden hazassagban vannak gondok
elmulik a kezdeti tuz
hiaba az uj pozok,a szexi ruha...
Az ujat,az izgalmat nem adhatja vissza
hiszen 15-20 ev eleg ahhoz h kiismerd a parod.
Aki huseges ellenall mindennek
aki nem es nem is akar az kot ki 3.felnel
de a 3.felnek lehetne annyi esze h nem all le igy senkivel
ha annyira kell az illeto szakitson tegye rendbe az eletet aztan mehet hozza
Mondom ugy aki huseges es nagyon elitelem a megcsalast
Nalam is volt csabitas.de mindig ellen tudtam allni
akkoris amikor zatonyon volt a hazassag
akarki teperhetett ertem nem erdekelt...
Ha ugy erzem nem tudok ellenallni vagy 1szer felrelepek
elvalok...
Sose voltam 3. es sose leszek
sose alacsonyodnak le erre a szintre h valakinek csak szorakozas legyek
Szerintem baj van az ilyen emberekkel
mert sokkal tobbnek kellene magukat latniuk...
Masreszrol miert kezdenek olyan emberrel aki foglalt
ot is megfogja csalni es mellette is lesznek szeretoi
persze ha ez kiderul jon a rinyalas
Mindneki visszakap mindent az eletben
"én úgy élek, hogy igyekszem olyat nem tenni másokkal, amiket nem szeretném, hogy mások velem tegyenek. "
Ez nem mond ellent semmiben annak, amit leírtam. A felelősségvállalás nem "sajátpecsenye sütögetése". Őszintén sajnálom, hogy nem sikerült megértetnem veled a lényegét. Nekem nem kell bizonygatnod, hogy mennyien szeretnek téged, ez érvnek nem érv és igazaból csak számodra bír jelentőséggel.
Az emberi kapcsolatok legfőbb problémája, hogy csúcsra van járatva a hárítás, a bűnbakkeresés, a mutogatás és a felelősségvállalás hiánya. Befelé kevesen néznek - sajnos.
én értem, hogy mit magyarázol, csak nem értek veled egyet.
nem akarok olyan világban élni, ahol ilyen törvények uralkodnak, mint nálad. az én mikrovilágomban szerencsére nem ez van, nem ilyen emberekkel vettem körbe magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!