Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bűntudatod lenne ha miattad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bűntudatod lenne ha miattad felbomlana egy házasság?

Figyelt kérdés
Ha te lennél a 3. a kapcsolatban.Sok volt már a probléma,de te voltál az utolsó csepp a pohárban.
2018. dec. 23. 16:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Ahová beférkőzhet egy harmadik, az már minden csak nem jó házasság. A körülményektől függ, hogy lenne e lelkifurdalásom.
2018. dec. 23. 16:43
 2/24 anonim ***** válasza:
84%

Maximum a saját házasságom bomolhatna fel miattam, ugyanis az szól rólam. A másoké meg másokról. Ez ilyen egyszerű.

Ha sok a probléma és az egyik fél úgy dönt, hogy keres egy harmadikat, az az ő szabad döntése. Ő vette el az energiát és az időt a házasságából és vitte máshova.

2018. dec. 23. 16:49
 3/24 anonim ***** válasza:
71%

"Ahová beférkőzhet egy harmadik, az már minden csak nem jó házasság"

Azért ez nem teljesen igaz. Mondjuk adott egy házaspár, 15-20 éve együtt, jó a házasság, de már nincs meg az a tűz, szenvedély, mint az elején, ami teljesen normális. Aztán megjelenik egy 20 éves leányka, aki szórakozásból rámászik a pasira, húzza az agyát. elhiteti vele, hogy ő a legcsodásabb, legvonzóbb férfi a világon. A pasi meg elhiszi, rohan a csajhoz, otthagyva feleséget, gyerekeket. A csajszika meg pár hónap után röhögve lép a következő pasihoz.

És ugyanígy egy nőt is meg lehet hülyíteni, annak ellenére, hogy minden rendben van otthon, csak nincs meg a napi rajongás, udvarlás.

2018. dec. 23. 16:50
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
Kizárt,mivel nem szeretnék az a bizonyos 3.lenni.
2018. dec. 23. 17:00
 5/24 anonim ***** válasza:
61%

Nem lennék harmadik. Az én erkölcsöm azt diktálja, hogy ha valaki még házas, de problémái vannak, akkor a problémák megoldásában segítsek, ne a tetézésükben.

Ha nem tudtam volna a házasságról, akkor lelkiismeretfurdalásom lenne, de miután megszakítottam minden kapcsolatot a férfival előbb-utóbb túltenném magam rajta.

2018. dec. 23. 17:10
 6/24 anonim ***** válasza:
76%
81%, az én szemszögemből nézve elég fura kép él benned a normális házasságról. Legalábbis én nem tartom jónak és természetesnek, ha egy házasság annyira kihűl, hogy ha jön egy random nő/férfi, az a rajongásával elcsavarhatja valamelyik fél fejét. Az a házasság egyértelműen gyenge, gondozatlan, elhanyagolt és azt a feleknek lenne a dolguk ápolni, mivel az ő házasságuk. A kifelé mutogatás, a "normális, hogy kihűlt a kapcsolat" mind csak hárítás.
2018. dec. 23. 17:14
 7/24 anonim ***** válasza:
53%

azzal kell, hogy egyetértsek, aki azt mondja, hogy a harmadik fél is lehet hibás. én pl. egy jó kapcsolatban vagyok (ami nem tökéletes, de hát melyik kapcsolat tökéletes?) és majdnem sikerült elcsábulnom pár hónapja. pedig amúgy jó a kapcsolatom tényleg. csak az a tűz, amit az új hozott, az nagyon erős tud lenni ideig-óráig, ami képes egy kapcsolatot tönkretenni.

Nekem sikerült ellenállnom, nagyon-nagyon nehezen, de ha az új jövevény tényleg komolyan gondolta volna, akkor el tudott volna csábítani egy JÓ kapcsolatból. Nem tudnám a harmadik felet feloldozni, mert benne van nyakig.

2018. dec. 23. 17:18
 8/24 anonim ***** válasza:
59%
Miben van benne nyakig? Hogy te mégis inkább a párkapcsolatodra koncentráltál? Ez a te felelősséged volt. Egy párkapcsolat szempontjából teljesen lényegtelen, hogy mit akar egy harmadik (negyedik, ötödik) fél. A világnak nem dolga a kapcsolatod épségét őrizgetni.
2018. dec. 23. 17:30
 9/24 anonim ***** válasza:
76%

"15-20 éve együtt, jó a házasság"

Aha... Az ilyen házasságokról szokott kiderülni, hogy több sebből vérzik a dolog. Vagy a felek mást értenek a "jó házasság" fogalama alatt.

Ha valóban jó egy kapcsolat ott nincs esély egy 3. félnek.

Nem vagyok iylen helyzetben, de nem lenne bűntudatom.

2018. dec. 23. 17:36
 10/24 anonim ***** válasza:
27%
szerintem meg dolga. felelősek vagyunk egymásért, én így gondolom. Nem érzem magamat függetlennek más emberektől, úgy gondolom, az ő jóllétük az én felelősségem is, és ezért is vagyok kedves másokkal. Ha valaki szomorú, azt próbálom kicsit felvidítani, stb. Ugyanígy igyekszem tisztelni mások házasságát is, és nem csábítgatom el mások férjét. Nem szeretnék farkastörvények között élni, nem ilyen világot építek (már amennyit én építek belőle).
2018. dec. 23. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!