Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha nem csal meg miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem csal meg miért nem tudhatom merre jár?

Figyelt kérdés
A párom utálja ha folyton kérdezem hol van mit csinál. Szakítottam vele mert úgy éreztem meg csal és azért jár későn haza még azért idegesíti, hogy ha tudni akarom hol van de azt mondja ideje se lenne rá és esze ágában sincs senki másra le cserélni,nagyon szeret értsem meg, hogy dolgozik és hátráltatom ebben a hülyeségeivel. Gépkocsi vezető jelenleg, illetve ilyen rakományokat szállít este 10-11ig nem is látom, most mióta volt a veszekedés fel sem hívom egész nap direkt,hogy esélyem se legyen megkérdezni hol van és mikor jön. Ki békültünk de még mindig nem tudom én vagyok e szenilis már vagy mégis csak meg csal l. A telefonja is le van kódolva. Szerintem ez nem normális a párja vagyok jogom van tudni, hogy hol van és kivel? De nincs gyerekünk meg semmi simán el hagyhatna, és nem kéne le tagadnia mert ő azt állítja nem csal meg!

2018. dec. 20. 11:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak úgy gondolom ha együtt járunk jogom van ahhoz, hogy közölje hol jár kivel van és mikorra várjam haza, és nem egész nap csak talalgassam hol csavarog stb
2018. dec. 20. 12:16
 12/21 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nincs jogod. Nem vagy se az anyja, se a főnöke.

Én sem kérdezgetem a párom, mert megbízok benne. Pont tegnap este mondta a párom, hogy végre egy nő, akit nem kell nagyítóval kövessen, mert nem adok neki okot.

És itt van a kutya elásva: Adott okot?! Flörtölt valakivel? Megcsalt? Hazudott? Vagy csak te nem tudsz valami korábbi csalódásod miatt bizalmat adni neki?

Gondold jól át ezt.

Ha àllandóan görcsölnöd kell akkor minek vagy vele?! És erre a kérdésre nem az a helyes válasz, hogy "Mert szeretem." Ez nem szeretet ez birtoklási vágy.

30N

2018. dec. 20. 12:33
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

Tudod hol van. Dolgozik.

Dolgozik, raadasul vezet, nyilvan nem fog kilometerkovenknet helyzetjelentest tenni.

Orulj, hogy ilyen jol kezeli a hisztidet.

N

2018. dec. 20. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Igazából szakíthatna is, de ha neki egy ilyen drámakirálynő kell, hát elvisel. Sok boldogságot!
2018. dec. 20. 13:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket lányok, hogy nem zavar titeket, hogy ha nem tudjátok hol a másik 🤔
2018. dec. 20. 17:17
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Mert van életem, önbizalmam és önbecsülésem. Ha meg akar csalni akkor meg fog akkor is, ha nyomkövetőt rakok rá. Ha pedig nem hiszem el neki, hogy dolgozott, ha ő azt mondja, akkor megszakítom vele a kapcsolatot, mert semmit sem ér, ha el tudom hinni róla, hogy hazudik nekem és gerinctelen. Ennyire egyszerű.
2018. dec. 20. 17:28
 17/21 Gabóca Kabóca ***** válasza:
91%
Szegény kérdező.Jól kiosztottátok pedig csak bizonytalan abban amiben szerintem csak kevesen lehetnek biztosak.A hűtlenség aránya férfiak és nők körében is magas ez tény.Ha egyáltalán nem elérhető valaki sohasem lehet tényleg vezet,pakol stb.Ahogy az is lehet hogy bárki eléri rajtad kivül.Miért ne kérdezhetné meg a kérdező a párját hogy mikor jön haza?Tilos? Az talán párkapcsolat hogy valaki mindig egyedül van,még csak meg sem kérdezheti hogy:hazaérsz drágám mostanában?Mert balhé van belőle...Jézusom.Az én exem(közel 20 évig voltunk együtt)akkor lett ilyen "elfoglalt"amikor megismerkedett a szeretőjével.Nem is gyanakodtam pedig mindenki tudta a faluban sokan a szemem közé vigyorogtak marón.Nekem meg csak utólag esett le hogy miért.Mert én nem nyomoztam,nem piszkáltam igaz néha megpróbáltam felhivni... aztán elmondta hogy szerelmes lett,össze akar költözni a nővel.Előtte kb.3 hónapig ment a sunnyogás,titkolózás,meg dührohamok ha megkérdeztem hogy mi folyik a háttérben? Ő is a "csak dolgozunk"szöveggel jött...Megérzések ritkán csalnak.Amúgy ha ennyire nem bizol benne bontani kell a kapcsolatot.Igy nem lehet élni az biztos.Szép kis kapcsolat lehet ez is.
2018. dec. 20. 17:35
 18/21 anonim ***** válasza:
28%
És? Ha nyomoztál volna, akkor miben lett volna másabb, hogy 20 év után nem kellettél?
2018. dec. 20. 17:41
 19/21 anonim ***** válasza:
84%

nyilván megcsal

de ha ez megnyugtat, akkor nem konkrétan nőkkel, hanem prostikkal.

a kérdés inkább itt az, hogy minek feszülsz bele ideggyengén ebbe az egész szerencsétlenkedésbe. hagyd ott, és keress valakit, akinek a munkaideje nem éjfélig tart, és higgadj le végre

2018. dec. 21. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyen nőket mint te mindenki keruli
2018. dec. 21. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!