Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan tudhatom, ha megcsal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, ha megcsal?

Figyelt kérdés

Milyen jelei vannak ha a férjem megcsal?

Mi az a jel amit biztosra lehet venni? Van ilyen? Hogy deríthetem ki a legjobban?

2018. márc. 26. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Telojat dugja elolled de nagyon

Egyszoval leszar

Nem szol hozzad

Egyszeruen erzed s ha mar feltetted ezt a kerdest valoszinulg erzed s az nem jot jelent fogadd el atenyt meg vagy csalva

2018. márc. 26. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
ha kielégited rendessen nem csal meg.
2018. márc. 26. 23:27
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Sehogy nem veszed észre. Én fél éve csalom a párom, a telóban sosincs semmi akompromitáló, tudjuk mikor használhatjuk és mikor nem.

Ugyanolyan kedves aranyos vagyok hozzá mint korábban, sőt szerintem még kedvesebb és türelmesebb.

A szex még jobb köztünk mint előtte, jobban kívánom, nagyobb lett az étvágyam is.

Ha kielégíted minden vágyát az semmire nem garancia, az meberben működik a kiváncsiság a másik iránt.

Ha megcsal és érzelmeket visz bele akkor rögtön fogod tudni: kevesebb szex, türelmetlen ingerlékeny, ábrándozó, és a viszonyotok napról napra romlani fog.

2018. márc. 26. 23:41
 4/10 anonim ***** válasza:
18%
nincs,nem fogod tudni,énis csalom egy ideje,mert nem kapom meg amire vágyom.f
2018. márc. 27. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

gyanús lehet, ha az átlagnál kedvesebb hozzád, mert az a lelkifurdalás miatt is lehet.

gyanús, ha azt látod, hogy úgy elréved, elbambul, mintha máshol lenne lélekben, ez árulkodhat arról, h. szerelmes.

gyanús lehet, ha jobban kezd adni magára, új ruhák, sportolás, ápoltabb külső.

sok jele van, csak okosan kell olvasni belőlük

2018. márc. 27. 02:05
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ugyanolyan kedves aranyos vagyok hozzá mint korábban, sőt szerintem még kedvesebb és türelmesebb.

A szex még jobb köztünk mint előtte, jobban kívánom, nagyobb lett az étvágyam is. "

Pont ettől tűnne fel, te észlény. Bár mit várunk tőled?

2018. márc. 27. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem, velünk 3 éve történt. Végül rendeződött minden. Elvileg minden szép és jó! Bár bízni..nem tudok már..

Annak idején megkaptam, hogy szép dolog, hogy nem vettem észre.Tény, hogy szinte rögtön jöttek gyanús jelek..Női megérzésnek hívják!

Ami nálunk feltűnő volt..

-telefon...mindenhová vitte.(végül ez buktatta le)

- Addig mániákus szex azután nem, még meg is jegyeztem

Nálunk kb ennyi volt, de egy iszonyú elfoglalt időszakban történt.

3 lányunk van. Az egyik balettintézetben felvételizett, a másik 8 osztályos gimibe, a kicsi pedig beteges volt folyamatosan lótottam futottam..:-(

Néhány dolog!

Mikor tud a férjed elszabadulni pl munkahelyről?

-A legváratlanabb helyzetekben hívd fel telefonon.ellenőrizd.

-Telefonját próbáld feltörni é ha lehet a bankszámláját is..(tudom nem szép dolog, de ha időben észbe kapsz talán visszafordítható az egész baj..És talán menthető a házasságod.

Tudom nem mindig kell menteni...De ha lehet, akkor miért ne adjon az ember még egy esélyt? Maguknak mindenkiért!

a ruháját is megnézheted, zsebeit, autóban pl. parkolókártyát

2018. márc. 27. 09:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

De a lényeg, hogy nagyon résen kell lenned. Használd a radarjaidat!!!!

Naiv jelek: pl: új hobbi, öltözködés megváltozik, esetleg igényesebb lesz.

A közös programok nem annyira érdeklik, hirtelen fáradt lesz otthon és levert, de ha elmegy hazulról feltöltődik, vidám lesz..

ezek is jelek..

2018. márc. 27. 09:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Sokan lehordják itt egymást pedig mindegyikben van igazság. Ha a szexbe nem visz bele érzelmeket(nem adott személyhez kapcsolja), akkor simán előfordulhat hogy még jót is tesz egy kapcsolatnak, ilyenkor tényleg pozitív változás figyelhető meg, levezeti a feszültséget nyugodtabb és figyelmesebb lesz. Akik huzamosabb ideje művelik ezt a "tevékenységet" jobban odafigyelnek arra, hogy ne bukjanak le, általában csak akkor kommunikálnak, ha az előre megbeszélt találka nem jön össze.

Ellenben ha a megcsalás mellé érzelmek is társulnak, akkor két tűz közé szorul, a figyelme megoszlik, nyugtalanabb lesz, dekoncentrált, nem képes a partnereire figyelni,mert egész máshol járnak a gondolatai. Ilyenkor sokkal könnyebb lebukni, mert nem tervezettek az üzenetváltások, valamelyik fél éppen rossz passzban van és nincs tekintettel a "szabályokra". Ilyenkor jönnek a "hiányzol" "szeretlek" tartalmú SMS-k, a lebukás garantált.

Ha valaki csaj szex miatt lép félre, az heti max 1-2 alkalom, azt nagyon nehéz kiszúrni, legtöbbször fizikai sérülés(nemi szerv, nyak, körök nyomok), egy hajszál, egy parkoló cetli esetleg egy folt tudja lebuktatni, de ezeket általában könnyű kimagyarázni.

A szeretői viszony egészen más, ott sokszor nem tervezett találkák vannak, ilyenkor mondva csinált indokokkal szabaddá kell tenni magát, jönnek a hazudozások és félrebeszélések. Ezeket sokkal könnyebb kiszúrni.

2018. márc. 27. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát azt nekem is jó lenne tudnom, mert kezdek gyanakodni...
2018. márc. 27. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!