Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az erényöv besípol az ellenőrz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Almira kérdése:

Az erényöv besípol az ellenőrzőkapun?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam,valaki anyira elvetemült és egy erényövnek a viselésére kényszeríti a feleségét a mai világban, akkor mindig a bemegy a tecsóba le kell róla szerelni, vagy csak szól, "erényövem van" és vásárol simán tovább? Első gondolatom az volt, pisilásnél mindig le kell-e venni, de állítólag nyílások voltak rajta anno,na de most ki tudja emberünk mennyire elvetemült és vannak-e rések, meg berozsdásodik-e... Mi a véleményetek?

2018. dec. 19. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Bdsm kapcsolatokban ma is használják férfiak is. De ebbe tényleg nem gondoltam bele hogy például gyári melósok ahol minden nap fémdetektoros ellenőrzés van hogy oldják meg :D
2018. dec. 19. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem balesetem miatt voltak csavarjaim mindenhol besípoltam.. Leginkább reptereken,sokat kell munka miatt utaznom.. De boltokban is volt rá példa. :(
2018. dec. 19. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Ja értem.Szóval arra vagy kívàncsi,az erényövet viselő középkori nőknek besípolt-e a lopàsgàtló kapu,mikor bementek a tescoba?
2018. dec. 19. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Hogy a középkorban volt-e, az rejtély, de hogy manapság van, az nagyon is igaz. Ráadásul sokan hordanak, férfiak nők egyaránt, elsősorban BDSM kedvelő párok, de van aki nem BDSM kedvelő és mégis hord, kedvtelésből.

Ráadásul ezek az erényövek széles skálán mozognak, a pár dolláros műanyag gagyitól kezdve, az 1000 dolláros high-tech acél erényövig, ami már nagyon biztonságos, kb lehetetlen leszedni.

A mosakodás megoldható benne, persze ajánlott levenni rendszeresen (2-3 naponta), a higénia miatt, és ha még nem szoktál hozzá, kidörzsölhet, de pl. ha hozzászoktál már 1-2 hét simán átvészelhető benne anélkül h levennéd.

Tescoban az előbb már írták h nem sípol be, reptéren besípól, ráadásul a röntgenen ciki, sztem aki ilyen játékban benne van, az reptérre menet leveszi, aztán már csak a célállomáson rakja magára vagy a párjára vissza.

Aki napi szinten utazgat annak nehéz lehet az ilyesféle vágyait megélnie, főleg a nőknek, mert férfiaknak van műanyag változat is.

Egyébként aki komolyabb erényövet hord, annál néhány pár megegyezik h lehet nálad egy kulcs, persze borítékban v valahogy biztosítva h észrevegye a másik fél ha kibontottad. Ennek egyszerű oka van, bármikor lehet h egy orvosi vizsgálat v bármi miatt le kell venni gyorsan. Nyilván ha csak úgy szórakozásból veszed le, akkor az már a párodon múlik h milyen büntetést kapsz (pl. soha többet nem játszik veled ilyesmit).

Azért azt érteni kell, hogy még a komoly erényöv is csak játék, tehát csak akkor hordja valaki ha mindkét fél örömét leli benne.

2018. dec. 22. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként az intim piercing is hasonlóan problémás reptéren és egyéb ellenőrzőkapuknál?
2018. dec. 22. 19:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Vedd meg és vidd el magaddal es meglátod h nem !

Én tapasztalatból mondom hogy nem !

Pisilész először fura de majd megszokod 1 nap se , de csak ülve lehet az előre megsúgom ;)

Amúgy jó tanács mindenkinek nekem ha rajtam volt az öv dörzsölte a golyóimat a lábam , ezen könnyen segít egy ráhúzott kis méretü bokazokni és nincs dörzsölés ! :)

2019. jan. 27. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!