Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne akarjam?
Volt egy szexkapcsolatom, ami évekig tartott. Nagyon viharos volt, sőt mondhatni beteges, mindig martuk egymást, veszekedtünk, viszont a szex isteni volt. Ez tartotta össze az egészet és hogy ezeken kívül mindent megtudtunk beszélni. Barátok voltunk. Mindentől függetlenül.
Viszont nekem egy ideje van barátom, már az összeköltözésen gondolkodunk, de itt jön a bökkenő.. Az exszexkapcsolat.
Imádom a párom, vele tudom elképzelni az életem, a szex is tökéletes vele... De hiányzik a masik férfival a szex.
Mielőtt arra gondoltok, hogy biztos a paromtol nem kapok meg valamit.... Szó sincs erről, pusztán valamiért annyira vonzódom a másikhoz, hogy beteges.
Nem volt még hogy huzamosabb ideig ne beszéljünk, vagy ő, vagy én, de mindig felbukkant valamelyikőnk.
Mit csináljak hogy ne akarjam ennyire? Utálom, szeretem, nem akarom, aztán mégis.
Az a problémád gyökere, hogy fogalmi zavarod van most, mert nem figyeltél oda vagy becsaptad magad... franc tudja. A lényeg az, hogy a szex kapcsolatod egy normál kapcsolat, legalább is tudat alatt annak felelteted meg, amit nem szakítottatok meg. Ennek eredményeként neked most párhuzamosan kettő kapcsolatod van, mégha nem is szexelsz az előzővel. Gyakorlatilag hiányzik a párod, miközben veled van a párod.
32/f
Jaaa. A lényeget pont kifelejtettem. "szakíts" a szexkapcsolatoddal.
32/f
Semmi különös, csak úgy ugrottál bele egy kapcsolatba hogy nem voltál túl az exen. Nem számìt hogy szexkapcsolatnak bélyegezted, a leìrtak alapján az komolyabb volt.
Szerinted miért tanácsolják mindenhol hogy ne? Ez a sz*r kettős érzés lesz az eredménye. És valószìnűleg elintézted hogy a jelenlegi párodhoz se tudsz soha normális módon kötődni.
Nesze neked 2 valami kis akármi. Eredményképp egyik "kapcsolatodban" sem jó, egyik sem az igazi.
Ez a kapcsolatod sem lesz az igazi, amíg a másik után sóvárogsz és epekedsz. Valójában ebben is csak félig vagy benne így, mint ahogy a másikban voltál. Nem tudod magad teljesen odaadni a párodnak, és nem tudsz 100%ig örülni neki.
Car helyzet, önszivatás level 100. Önts végre tiszta vizet a pohárba az önbecsapás helyett is, és találd ki, kell-e a "szexkapcsolatod" vagy nem. Beszélj vele is ha ez segít, aztán embereld meg magad és cselekedj is aszerint, ahogy gondolkodni szeretnél. (Mert most csak mondod a dolgokat, miközben itt szenvedsz a kételyeidben.)
De lehet ezt még további pár évig is csinálni ha szeretsz még ebben evickélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!