Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom mit tegyek?
Én ennél durvábbat is megbocsájtottam. Nem bántam meg.
Még akkor sem, ha az ide írogató rém intelligens és tökéletes életű emberek ezért lepontoznak és azt hiszik nincs önbecsülésem.
Nem ők számítanak, hanem én.
Neked meg te magad.
# 22
Én nem ítélem el, különböző emberek vagyunk, van, aki el tudja ezt fogadni és van akinek nem. Ehhez mindenkinek joga van! Én például ismerem magam és egy megcsalást nem tudnék megbocsájtani.
Bár a fenti még "kisebb kihágás" és lelkiismerete is volt, szóval ebből simán tanulhat a másik fél, hogy milyen átlépni a határt és hogy nem éri meg. Legközelebb lehet nem teszi meg, mert már tudja ezt.
Egy szexet pl viszont már nem bocsájtanék meg. Egy barátnőm meg mégis így tett és azóta is együtt vannak. Én viszont hiába próbálnám, ha nem menne, mert nem lenne onnantól ugyanolyan, csak egymás agyára mennénk. Szóval ez sok mindentől függ.
A fenti még tényleg olyan, hogy ha a másik tényleg tanult belőle és rájött, hogy a kapcsolata fontosabb, mint más lányok újdonsága, akkor még jól is el tud sülni. - Ha 2 normális emberről van szó, aki a másikhoz húz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!