Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy automatikusan mindneki azt mondana hogy szakitsak. Enis egybol erre az pciora gondolok viszont tisztazni szeretnem a korulmenyeket elotte es hallani par ellen nellette velemenyt is akar es a vegen a sajat erueseim alapjan donteni.4 eve vagyunk egyutt.mielott velem osszejott a baratom volt egy ket eves kapcsolata ami mar nemvotl jo szakitottak es mi hamar egymasra talaltunk utana.minden tokeletesen mulodott negy eve atlagos veszekedeseken kivul semmi kulonos nem volt azis csak normalis mennyisegben.tudom hogy szeret latom rajta erzem viszont tegnap elmondta hogy egyszer nagyon reszeg volt es egy lannyal smarolt de egybol abbahagyta es elment a helyrol es azota is lelkiismeret furdalasa van.bennem itt elis tort a rola alkotott kep azthittem o sose tenne ilyesmit es en soha megcsak semmi hasonlot sem tettem.es nemtudom megerteni hogy ha jo volt akkoriban a kapcsolatunk miert csinalta ezt.miutan elmondta haza kuldtem es mar o is sirt hogy elveszit de csak ezt az egy hibat kovette el es visszacsinalna ha tudna.az en velemenyem mindig is az volt eleg erosen hogy lehet veszekedni lehet hulyesegeket csinalni de ez az egy amit nem lehet.megcsalni a masikat megalazni igy es mindig is leneztem aki ilyet csinalt vagy aki egy ilyen utan folytatta a kapcsolatot. Es meg mindig erosen el bennem ez a velemeny. Viszont szeretem es tudom hogy o is szeret nagyon es nem tudom emiatt megeri e eldobni z egesze kapcsolatot.nagyon faj ami tortent nemtudom felfofni sem de nem sueretnek rossz dontest hozni. Az a baj hogy mar most hianyzik hogy beszeljunk es egyutt legyunk ha lenne mas ok is amiert szakitanom kene peldaul sokat veszekednek tobbszor is elofordult megcsalas akkor egybol megtennem.de igy elgondolkodom.azt mondta hogy igy jott ki rajta hogy kb het eve egyhuzamba nem volt egyedul(az elozo baratnoje plusz velem az evek) de en ugy gondolom ha szeretsz valakit nem csinalsz vele ilyet. Kerlek irjatok ha veletek is volt hasonlo es velemenyeket!

2018. dec. 15. 09:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Amúgy javaslom bevezetni a revans intézményét. Ha megcsal, visszacsalod. Nem titokban, hanem mondod neki, hogy akkor most te is csókolózni fogsz egy sráccal. Nálunk ez a rendszer a kapcsolatunkban.
2018. dec. 15. 22:29
 22/24 anonim ***** válasza:
62%

Én ennél durvábbat is megbocsájtottam. Nem bántam meg.

Még akkor sem, ha az ide írogató rém intelligens és tökéletes életű emberek ezért lepontoznak és azt hiszik nincs önbecsülésem.

Nem ők számítanak, hanem én.

Neked meg te magad.

2018. dec. 16. 10:35
 23/24 anonim ***** válasza:

# 22

Én nem ítélem el, különböző emberek vagyunk, van, aki el tudja ezt fogadni és van akinek nem. Ehhez mindenkinek joga van! Én például ismerem magam és egy megcsalást nem tudnék megbocsájtani.

Bár a fenti még "kisebb kihágás" és lelkiismerete is volt, szóval ebből simán tanulhat a másik fél, hogy milyen átlépni a határt és hogy nem éri meg. Legközelebb lehet nem teszi meg, mert már tudja ezt.

Egy szexet pl viszont már nem bocsájtanék meg. Egy barátnőm meg mégis így tett és azóta is együtt vannak. Én viszont hiába próbálnám, ha nem menne, mert nem lenne onnantól ugyanolyan, csak egymás agyára mennénk. Szóval ez sok mindentől függ.

A fenti még tényleg olyan, hogy ha a másik tényleg tanult belőle és rájött, hogy a kapcsolata fontosabb, mint más lányok újdonsága, akkor még jól is el tud sülni. - Ha 2 normális emberről van szó, aki a másikhoz húz.

2018. dec. 16. 13:44
 24/24 anonim ***** válasza:
68%
Lónak is 4 lába van , mégis megbotlik ! Magától momdta el csókot ami iluminált állapotában történt ... nyomta a lelkét , színt vallott . Ha ennél több nem történt közte és a másik lány között ... akkor helyre lehet hozni a dolgokat . Én ennél még nem szakítanék .Ha mástól tudtam volna meg , sunyiskodott tagadott volna ... akkor az már más tészta
2018. dec. 17. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!