Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátom mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy automatikusan mindneki azt mondana hogy szakitsak. Enis egybol erre az pciora gondolok viszont tisztazni szeretnem a korulmenyeket elotte es hallani par ellen nellette velemenyt is akar es a vegen a sajat erueseim alapjan donteni.4 eve vagyunk egyutt.mielott velem osszejott a baratom volt egy ket eves kapcsolata ami mar nemvotl jo szakitottak es mi hamar egymasra talaltunk utana.minden tokeletesen mulodott negy eve atlagos veszekedeseken kivul semmi kulonos nem volt azis csak normalis mennyisegben.tudom hogy szeret latom rajta erzem viszont tegnap elmondta hogy egyszer nagyon reszeg volt es egy lannyal smarolt de egybol abbahagyta es elment a helyrol es azota is lelkiismeret furdalasa van.bennem itt elis tort a rola alkotott kep azthittem o sose tenne ilyesmit es en soha megcsak semmi hasonlot sem tettem.es nemtudom megerteni hogy ha jo volt akkoriban a kapcsolatunk miert csinalta ezt.miutan elmondta haza kuldtem es mar o is sirt hogy elveszit de csak ezt az egy hibat kovette el es visszacsinalna ha tudna.az en velemenyem mindig is az volt eleg erosen hogy lehet veszekedni lehet hulyesegeket csinalni de ez az egy amit nem lehet.megcsalni a masikat megalazni igy es mindig is leneztem aki ilyet csinalt vagy aki egy ilyen utan folytatta a kapcsolatot. Es meg mindig erosen el bennem ez a velemeny. Viszont szeretem es tudom hogy o is szeret nagyon es nem tudom emiatt megeri e eldobni z egesze kapcsolatot.nagyon faj ami tortent nemtudom felfofni sem de nem sueretnek rossz dontest hozni. Az a baj hogy mar most hianyzik hogy beszeljunk es egyutt legyunk ha lenne mas ok is amiert szakitanom kene peldaul sokat veszekednek tobbszor is elofordult megcsalas akkor egybol megtennem.de igy elgondolkodom.azt mondta hogy igy jott ki rajta hogy kb het eve egyhuzamba nem volt egyedul(az elozo baratnoje plusz velem az evek) de en ugy gondolom ha szeretsz valakit nem csinalsz vele ilyet. Kerlek irjatok ha veletek is volt hasonlo es velemenyeket!

2018. dec. 15. 09:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Feküdj le egy pasival, és mondd meg neki, h VÉLETLENÜL megbotlottál!
2018. dec. 15. 12:04
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Hozzám többet nem nyúl aki másba mártogatta,önbecsülésem van.
2018. dec. 15. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

Beszeljetek at alaposan. Mondd el neki azt, hogy milyen volt a benned elo kep, mit ereztel iranta es most nagyon faj. Azt is elmondhatod neki, h meg mindig szereted es nem tudod ot elengedni, de a fajdalmon se tudsz csak ugy tullepni. Beszelgessetek akar hetekig, ha kell nehany napig maradj egyedul.

En ebben az esetben nem ajanlanam, hogy azonnal szakits. Ha ugy erzed nem tudsz tul lepni rajta akkor harom het mulva is szakithatsz. Szerintem ez pont hatareset, a megbocsatas es a szakitas is teljesen ertheto. Akarhogyan is dontesz egyiktol sem leszel se rossz ember se gyava.

Total megertem, hogy nem csak az erzelmek szolnak kozbe, hanem az onbecsules is. Nem akarod szegyellni magad a gyengesegedert, hogy veled barmit meg lehet csinalni ugysem mesz el. Ezt is nyugodtan elmondhatod neki.

Nekem az a velemenyem, hogy ne kapkodd el a dolgot. Sirni szabad, kiabalni is, elvonulni egy hetre. Egyutt erzek veled es minden jot kivanok neked!

2018. dec. 15. 12:56
 14/24 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat hasznosak nagyon akar mellette akar ellene szolnak :) annyit meg tisztaznek hogy nem fekudt le senkivel. Egy csok volt. Termeszetesen nalam ez is megcsalasnak szamit es ugyis kezelem. Csak ennyit meg gondoltam tisztazok
2018. dec. 15. 14:07
 15/24 anonim ***** válasza:
88%

Nem mondom meg, hogy mit csinálj. Hasonló esetben én mérlegelném azt is (mert itt még mérlegelnék független attól, hogy ez az én szótáram szerint is megcsalás), hogy annak fényében mondta el, hogy jól tudta, ez nálam nem fér bele és elveszíthet, ebből arra következtetés, hogy a megbánása őszinte. A továbbiakban elfogadható magyarázatot várnék és nagyon világosan tisztáznám, hogy ugyan megbocsátok (ha kérte), de el nem felejtem + nem feltétlen kérhet számon hűség kapcsán, legalább is egyből nem. Mivel ezek beláthatóan egyenlőtlen feltételek és idő mire begyógyul ez a lelki seb, addig pedig nem leszek önmagam, nagyon gondolja át, hogy mit akar és, hogy akar-e vigyázállásban fingani, mert beláthatatlan időre ez vár rá, ami az ő döntése, hogy elfogad-e vagy sem.

Ha úgy érzed, tisztázzátok mi legyen.

32/f

2018. dec. 15. 14:23
 16/24 anonim ***** válasza:

Sokkal rosszabb ha érzelmileg csal meg és nem csupán testileg..

40N

2018. dec. 15. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj, itt minden az ide vezető okon múlik szerintem.

".azt mondta hogy igy jott ki rajta hogy kb het eve egyhuzamba nem volt egyedul(az elozo baratnoje plusz velem az evek)"

Magyarul ő csajozni akar, és új izgalmakat.? Beszéljetek erről.. Érdekes, hogy ezen mindenki átsiklott, pedig ez egy megérvelt mondat a cselekedetére...

2018. dec. 15. 15:20
 18/24 anonim ***** válasza:

U.I és igen, a pia csak eltünteti a gátlásokat, amik alapból is ott vannak, de a elfolytjuk vagy nem merjük megtenni.

Ezt kéne megbeszélnetek, hogy ő "élni szeretne-e", csajozni inkább. Mert ha igen, akkor jobb most elengedned.

2018. dec. 15. 15:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Allitasa szerint abban a pillanatban amikor ez megtortent realizalodott benne hogy nem akarja ezt es hogy velem akar lenni azert is ment egybol haza es allt le. Nem mintha ettol jobban ereznem magam
2018. dec. 15. 17:10
 20/24 anonim ***** válasza:
Dehogy nem, csakhat veled is szeret lenni meg mast is kufircolgatni, jó neked azt mondja amit hallani akarsz. Mindkettőre vágyik!
2018. dec. 15. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!