Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házasodás előtt "illik"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasodás előtt "illik" bevallani a hűtlenséget?

Figyelt kérdés
De mi van, ha emiatt nem lesz lagzi?

2018. dec. 4. 12:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem illem kérdése, joga van tudni, hogy megcsaltad.

Ha nem tiszteled annyira, hogy ne csald meg, legalább az esélyt ad meg neki, hogy határozhasson azzal kapcsolatban, hogy a hűtlenséged ellenére veled akar-e maradni vagy sem.

2018. dec. 4. 21:57
 22/24 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, ha te 15x csaltad már meg ahogy irod privatban, akkor szeretnem remélni hogy ő is megcsalt téged (talan pont egy kollégáddal....) Ezért felesleges esküvőt tartani ha mindig mas p...ra vagysz.
2018. dec. 4. 22:01
 23/24 A kérdező kommentje:
# 22 ????
2018. dec. 5. 02:42
 24/24 A kérdező kommentje:

# 22 Én biztosan nem írtam neked privátot. Még azokra az üzikre sem szoktam szinte soha válaszolni, amit nekem küldenek itt.

Miért hazudsz?

És nem engem érint a kérdés olyan szempontból, hogy nem csaltam meg senkit, nem csalt engem senki, és ismerős pár dilemmája ez, ahol az egyik fél (a barátunk) félrenézett.

Mi azt mondjuk, akik tudunk erről, hogy mondja el a párjának, ő fél attól, hogy emiatt veszik minden.

A hozzád hasonló hazugok meg ássák el magukat.

2018. dec. 5. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!