Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randi után illik felhívni a másik felet a
lakásomba?
Figyelt kérdés
Nem szexelni szeretnék, csak megnézni egy filmet, beszélgetni, ismerkedni.
Közben sütizni, teázni.
Kint hideg van, éttermek, kávézók, plázák tömve. Nem szeretem, mikor egymás szájában vannak az emberek... Első randi már megvolt.
Jól sikerült.
Szerintetek nagyon gáz lenne mondanom, hogy mit szólna egy ilyen programhoz?
2018. dec. 2. 08:28
1/10 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy "illik"
Volt már, hogy első nap a csaj lakásán (és ágyában) voltam.
Ahogy nektek jól esik.
2018. dec. 2. 08:44
2/10 anonim válasza:
Nő vagy? Azt fogja hinni, hogy szexelni invitálod. Férfi vagy? Azt fogja hinni, hogy csak szexelni akarsz vele.
2018. dec. 2. 08:46
3/10 anonim válasza:
Akár első alkalommal. Helyzettől, személytől függ.
2018. dec. 2. 08:59
4/10 anonim válasza:
Ez csak is kettőtökön múlik. Volt akivel hónapokig kerülgettük egymást. A párommal, első tali utáni napon már ágyba bújtunk úgy, mintha tiz éve ezt csinálnánk, olyan természetesen jött. Általában látható a másikon, hogyan viszonyul hozzád.
2018. dec. 2. 09:05
5/10 anonim válasza:
Ha pasi vagy, akkor még 1-2 randit várnék.
Ha nő vagy, akkor felhívhatod, de csak akkor, ha nincs ellenedre, ha lesz "valami" a sütizésen kívül is.
2018. dec. 2. 09:34
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem volt első randim is a lakásomon (nő vagyok)... szintén csak filmezést akartam, az is lett, de utólag kiderült, hogy a pasi tök másra számított. Ez elég rég volt, de emlékeim szerint a hangulat is feszélyezett volt egy picit. Szóval ennek a "randi nálam" dolognak vannak bizonyos konnotációi az emberek fejében, és okozhat kellemetlenséget.
2018. dec. 2. 09:59
7/10 anonim válasza:
Ha valaki felhív a lakására és nekem is szimpatikus, akkor felmegyek kockáztatva, hogy lehet szex lesz a vége. Ha nem szimpatikus, akkor felőlem ötfogásos menüt is összerittyenthet és elmondhatja nem lesz szex, akkor se megyek. Egy próbát megér, tisztázva mit szeretnél. Úgyis felnőtt emberekről van szó, a szituáció majd adja magát.
2018. dec. 2. 10:13
8/10 anonim válasza:
Ha felhívod magadhoz:
- ha nő vagy, tudni fogja, hogy megdughat:)
- ha férfi vagy, tudnki fogja, hogy meg akarod dugni:)
2018. dec. 2. 12:49
9/10 anonim válasza:
A fentiekkel egyetértek, ezért, ha nagyobb az összhang kettőtök között, én ezt ilyen 3.-4. randin tenném, de természetesen nem ismerlek benneteket.
De ilyenkor tényleg indikatív a szex, vagy legalábbis petting.
2018. dec. 2. 12:58
10/10 anonim válasza:
Nekünk is az első randink az asszonnyal a házukban volt. Előtte csak e-mailezés volt. De nem történt semmi, tényleg csak teáztunk meg beszélgettünk. Mondjuk egyikünk se tizenéves volt már akkor sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!