Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek miért akarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért akarja a férfi megcsalni a barátnőjét? Őszinte véleményekre vagyok kíváncsi, hosszabb story lent.

Figyelt kérdés
Szóval adott egy férfi. Azt mondja, szereti a barátnőjét. Jó vele a szex, úgymond "mindenre kapható". Akkor miért udvarol titokban egy másik nőnek, miért kacsintgat félre,miért akarja azt is megkapni, ha jó minden? Azzal magyarázza, hogy nagy a szexuális étvágya, és ő ilyen egész egyszerűen. Szerintetek valóban szereti a barátnőjét? 23/L

2018. nov. 30. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
25%
Ha mínuszba pontoztok akkor is létezik.
2018. dec. 7. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyen "férfi" nem szeret senkit igazán! Akárki lenne mellette, mindenkit megcsalna.Az ilyen egy pszichopata,egoista féreg és irtani kellene. Fel sem fogják,hogy ezzel másoknak ártanak. Viszont az életben minden ilyen vissza fogja kapni azt a sok szemétséget amit elkövetett, az összes rosszat,fájdalmat amit másnak okozott.Ez minden esetben így történik.
2018. dec. 7. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szeretheti ettől függetlenül.
2018. dec. 7. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
55%

Bhasszus kérdező szállj már e róla Téged miért érdekel ez annyira? Te vagy akit a barátnője mellett qrogatna, mi?

Hát ébresztő, vannak olyan emberek, akiket "hajt a vére". Nekik nem elég egy nő. Téged megdug, vagy ha össze is jön veled, pár hónap vagy év és -..sztt unalmassá válsz számára, kellenek az új izgalmak megint, ez egy körfogás. Miért, mit hittél?

Engem pl nem érdekel az ilyen típusú pasi és kerülöm messziről. Engem is a nője mellett környékezett, mintha csak szingli lenne. Azóta már a nő kezét is megkérte, nyáron esküvő. Ha beadtam volna a derekam már rég szexkapcsolatoznánk 1 éve.

Mit hiszel, hogy melletted más lesz? Nem. Vannak iylen típusok, ébresztő. Akárkit szeret és akárki van mellette, neki ez kell. Nem hiszed el? Ő maga is megmondta neked. Mellesleg nyilvánvaló csak megdugna, hiszen közölte is veled, meg azt is, hogy szereti a barátnőjét.

Innentől csak egy retardált nem érti meg, miért. Attól, hogy ez nem fér bele a kis világképedbe, még így van.

2018. dec. 20. 11:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Tudod minden nő és férfi más, legyen az küldi v belső tulajdonság.

Talán fiatal meg és mást is ki akar próbálni , ugye értesz engem?

Hiába mindent megy csinálsz neki, egy mások lány máshogyan csinál mindent, és így más az elvezet neki.

2018. dec. 20. 11:56
 16/17 A kérdező kommentje:
14-es oltsál már le, hogy kérdezni mertem egy kérdező portálon xD és kérlek bocsásd meg a retardáltságomat :D kössz
2018. dec. 21. 06:22
 17/17 Flan ***** válasza:
100%
Szerintem ez a fiú nem szereti a barátnőjét.Ha magadba nézel, tudod, hogy ha szeretsz valakit, akkor még csak véletlenül sem nézel más férfiakra, bármilyen Adonisz is legyen az. Te őt szereted és kész.Ez minden embernél így működik.Ha ez a férfi titokban udvarol más nőnek, akkor menekülni akar a kapcsolatból, és keresi a kiskapukat.Amint talál egy jobbat lépne a kapcsolatból, csak nem mer.Ezért megdug valakit, aztán visszasompolyog a régi kapcsolatba, mert fél az újtól és attól, hogy az újnak nem fog megfelelni...A régit már megszokta...Tehát, ha te vagy az akit kinézett ez a fiú, én a helyedben megvárnám a mostani kapcsolat végét, vagy szólnék a jelenlegi barátnőnek, hogy rám repült a párja.
2018. dec. 21. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!