Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi véleményekre lennék kíváncsi. Szerintetek gáz ha a párotok tetovált?
Elnézést, hogy nőként válaszolok.
1-2 kisebb engem nem zavar, de a képeskönyvet utoljára gyerekkoromban értékeltem.
Egy szép testet kár elrontani vele.
Bármilyen tetkó ízléstelenségről árulkodik. Lényegtelen hogy nonfiguratív giccs, vagy az utolsó vacsora van rajta, egyértelműen jelzi a külvilág felé hogy nincs szépérzéke és/vagy testképzavarral rendelkezik az illető.
A tetoválás bármennyire is örökre szól, hamar megfakul és a seszínű bőrön úgy mutat mintha odaszarták volna. Ezen sokat még az se segít ha kevésbé részletgazdag a minta és élénk színeket használnak. Mindből egy paca lesz később.
Ott a miértnek is a kérdése. Fénykép a pénztárcában a szerettünkről: emlék. A lapockára varrt nagyi portré nem az. Ha nehéz sorsod volt se kell mindenkinek az arcába tolni egy koponya tetkóval mert nem vagy tőle különleges, hiszen milliók éltek nehéz körülmények között és léptek túl a múlton anélkül hogy festékanyagokat juttattak volna a bőrükbe.
A bőr egy szerv. Szerv mint a tüdő, a máj vagy a szív. Véd téged folyamatosan és azzal hálálod meg neki hogy jól összeszurkálod. Gratulálok.
Ettől függetlenül fogsz találni olyat aki azt mondja hogy nem zavarja a tetkód, vagy épp tetszik neki. Utóbbit olyan fog mondani aki maga is tetovált és mellé meg akar dugni téged. Előbbit csak olyan aki szimplán meg akar dugni majd.
Nőként válaszolok, nekem pl. a párom végig fogta a kezem, míg az első tetoválásom készült, és támogatott előtte is a minta és az alkotó kiválasztásában, bár beleszólni nem volt hajlandó, csak akkor mondta el, hogy tetszik, mikor kész lett. Nem akarta, hogy az alapján döntsek, hogy neki mi a véleménye, hiszen én hordom, nem ő. :)
Támogat a továbbiakban is, ha szeretnék még. :)
Volt viszont olyan exem, aki elszörnyedt már a gondolatától is, hogy szeretnék. Van olyan barátnőm, aki azért tett le a tervéről, mert a férje nem szereti a tetovált nőket.
A pasik ízlése sem egyforma. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
#13 válaszom a kérdésre.
#7: az hogy neked nem tetszik, az egy dolog, de ebbe belekeverni az ízlést, testképzavart és szépérzéket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!