Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi véleményekre lennék kíváncsi. Szerintetek gáz ha a párotok tetovált?
Figyelt kérdés
Sajnos a férjemnek nem tetszenek a tetoválásaim pedig én még szeretnék. Szerinte egyáltalán nem vonzó egy tetovált nő.2017. febr. 25. 10:07
11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Látom megoszlanak a vélemények
2017. febr. 25. 16:41
12/19 A kérdező kommentje:
Az emberi test egy templom mely néha festésre szorul
2017. márc. 5. 18:54
13/19 anonim válasza:
A feleségnek egy tetkója van, nekem jóval több. Én arra próbálom rávenni, hogy "varrassa rommá" magát, mert én imádom a tetovált csajokat.
14/19 anonim válasza:
Ja, s majdnem elfelejtettem!
Ti, akik meg azt mondjátok, hogy a női testen undorító, foglalkozzatok óvodásokkal....
...azért meg leültetnek a g*cibe...
Ígyhát ez sem jó!
Úgyhogy azt javaslom, fogadjatok örök hűséget a jobbkezeteknek...
15/19 anonim válasza:
Ha illik hozzá - a vonalaihoz, a bőréhez, a mentalitásához, szóval a lényéhez -, akkor természetesen tetszeni fog.
De attól tartok, hogy az ilyen, művészi színvonal ritka dolog.
16/19 anonim válasza:
én se vagyok oda érte, de nem piszkálnám a páromat, ha ilyen terve volna. Ha viszont egyszer is akár csak megfordulna a fejében az a gondolat, hogy az ember teste egy templom, ami időnként festésre szorul, már lépnék is! :)
17/19 anonim válasza:
egyszeruen undorito, undorodok az ilyen noktol
18/19 anonim válasza:
Egy gyönyörű nő ágyon tetoválva is gyönyörű. Példa: Ryan Ashley [link]
19/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha alapból jó nő, aki tetováltat, és nem valami igénytelen, ízléstelenséget varrat magára, meg ilyen "hope" "love" "faith" vérciki szarokat, akkor nem akkora probléma. Egyébként nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!