Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha heti egyszer van csak sex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha heti egyszer van csak sex akkor lehet, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Együtt élünk màr lassan 3 hónapja és egy éve vagyunk együtt. Valahogy azt érzem, hogy nincs kedve szeretkezni. Heti egy alkalom valahogy kevésnek érzem. Lehet, hogy megcsal ameddig én dolgozok? 27F

2018. nov. 27. 11:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül kell, hogy csaljon. Lehet, hogy egyszerűen beszürkült neki a kapcsolat. Van ilyen.

Inkább Te tudhatnád, hogy vannak e esetleg más jelek amik a megcsalásra utalnak. Ha kicsit odafigyel az ember anélkül, hogy saját magán ne mutassa a gyanakvás jeleit könnyen észreveszi a jeleket. Ha csal akkor ugye az illetővel kommunikálnia kell, találkoznia stb. Eljár otthonról kicsinosítva? Rejtegeti a telefont? Stb. Változó dolgok, lehet okosan is csinalni de jelek mindig vannak. Hacsak nem a szomszédhoz jár át egy társashazban mert ott egyszerű.

Viszont ha nem látsz ilyen jeleket akkor nem aggódnék. Csábítgasd, figyelj oda rá, simogasd, dicsérd stb. és lehet vissza áll a "rend".

2018. nov. 27. 12:37
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fogadd el, hogy igazat mond, és tényleg ennyi az igénye hosszú távon. (Jobbat úgyse tehetsz.) Aztán döntsd el, hogy neked ez hosszú távon mennyire fog menni.

Ne te legyél a következő, aki 10 év szexmentes házasság után itt keres szeretőt, meg felmentést a félrelépésre.

Lehet reménykedni, hogy lesz jobb is, és meg fog változni, de erre alapozni évekig nem érdemes.

Eddig adta a vadmacskát, most hogy együtt laktok, megfogott, már nem adja. Az a legvalószínűbb, hogy igazat mond, és neki tényleg heti egyszer elég. Ilyen is van.

2018. nov. 27. 12:39
 13/27 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egyszerűen ellaposodott számára a kapcsolat, már nem vonzódik annyira hozzád. Ezen lehet javítani, járjatok el randizni (nem csak a kapcsolat elején lehet), csináljatok közös programokat, amik kettőtökről szólnak stb.
2018. nov. 27. 12:42
 14/27 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk is heti egyszer van szex. Én sajnos tudom, hogy mi miatt: fogamzásgátlót szedek évek óta és a libidóma kutya s.ggge alatt van :(
2018. nov. 27. 12:45
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Pont ezt akartam írni: bizonyos fogamzásgátlóknál hallottam ilyet, hogy csökkenti a nő libidóját. Szóval első kérdés, szed-e fog.gátlót a partnered.

Másik: mennyire kimerült? Bár gondolom írtad volna, ha állandóan holtfáradt lenne.

Esetleg stresszhelyzet, pl. vizsgára készülés, vagy munkahelyi bizonytalanság is okozhatnak ilyet.

De ha ez mind kizárható, akkor valószínűleg tényleg téged nem kíván.

2018. nov. 27. 12:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Fogamzásgátló, stressz, szorongás, depresszió, fertőzések szövődményei, nem megfelelő táplálkozás... csak néhány ok, ami miatt hirtelen leeshet a libidó, és semmi köze megcsaláshoz.

Támadás helyett inkább le kéne ülnötök normálisan beszélgetni. Ha támadod, faggatod, követelőzöl csak elmérgesíted a helyzetet. Ha meg akarod oldani, kicsit gondolkodj túl saját magadon. Ha meg nem, akkor minek tépelődni?

2018. nov. 27. 13:14
 17/27 A kérdező kommentje:
Nem szed fogamzásgátlót mivel nem lehet gyereke. Nőileg volt gond nàla és kiskoràba kemoterápiàra jàrt. Hàla mostanra sikerült legyőzni betegséget. De sajnos olyan gyógyszert szed ami nélkülözhetetlen szàmàra minden nap. Ez a gyógyszer arra kell, hogy tudjon menstruálni.
2018. nov. 27. 13:16
 18/27 anonim ***** válasza:
69%
Én is hasonló cipőben járok, mi is egy éve vagyunk együtt, fél éve együtt lakunk. Én se igazán kívánom a barátom, elsősorban hullafáradt vagyok, meg nincs is ennyi szexre szükségem, igaz, én szinte mindennap belemegyek, mert tudom, hogy jó neki és ő is viszonozza. De sűrűn úgy vagyok, hogy hagyjon már.
2018. nov. 27. 13:33
 19/27 Bence_ ***** válasza:
56%

Mitől lett az a változás, hogy volt idő amikor levakarni se tudtad mlst meg ez.

Simán lehet, hogy elkényelmesedett.

2018. nov. 27. 13:48
 20/27 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok 3 év után. Beleuntam mindenbe, az életembe, ez nem a partnerem hibája, nekem kell magam kirángatni a depibol.
2018. nov. 27. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!