Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha heti egyszer van csak sex akkor lehet, hogy megcsal?
Nem feltétlenül, lehet, hogy valami más van a háttérben. Én sem kívántam az asszonyt, mégsem csaltam meg, más okokból kifolyólag nem akartam vele lefeküdni.
Beszéltél már vele erről egyáltalán? Ez lenne az első lépés, mielőtt a legrosszabbra gondolsz és bizalmatlanná válsz vele szemben.
2018. nov. 27. 11:30
2/27 A kérdező kommentje:
Azt vàlaszolta, hogy nem kívànja a sexet. Régen meg alig akart békén hagyni.
3/27 A kérdező kommentje:
Legalább 3 naponta vagy 4 naponta... De hogy 26éves csajnak a heti egy is nehézkes ott gondok vannak
A nőknek nincs akkora igénye rá, mint a férfiaknak. Szerintem beszélj vele, hogy esetleg változtatni tudjatok.
2018. nov. 27. 11:38
Én nem osztom azt, hogy a nőknek nincs rá annyira igénye, max. a párjukhoz nincs kedvük (ami a férfiakkal is megesik a kapcsolatban).
Két eset van:
- Téged nem kíván de fél, hogy megbánt (ez gáz, mert kezelhető lenne, ha meg merne nyílni előtted őszintén)
- Egész egyszerűen alacsonyabb a libidója sokkal, mint a tiéd (van ilyen, és ezzel nehéz bármit is kezdeni)
Előbbi esetre a megoldás a puhatolózás és a másik biztosítása afelől, hogy nem fogsz megsértődni, bármi is legyen az ok, amiért nem kíván.
Utóbbira megszokás / megszökés...
2018. nov. 27. 11:40
6/27 A kérdező kommentje:
Én is mondtam neki, hogy ha nem kívànja akkor engem nem kívàn... Vagy nem vagyok elég jó neki. Ha valamit nem szeretünk azt ritkán csinàljuk
Tapasztalatom szerint nincs olyan egészséges, fiatal nő, aki, amennyiben kívánja és férfinak tartja a párját, beérné heti egy szexszel.
2018. nov. 27. 11:48
Én sem osztom azt hogy a nőknek kevesebb az igénye. Ex pasimhoz nem volt kedvem a szexhez mert egyszerűen őt már nem kívántam. A jelenlegi barátomhoz általában van kedvem ha nincs akkor fáradt vagyok vagy pedig annyira jó volt vele hogy utána napokig nem kívánom (ilyen is van nálam)
2018. nov. 27. 11:49
9/27 A kérdező kommentje:
Szerintem akàr milyen oldalrol nézzük valami nem kóser. Fiatal pàrkapcsolat, heti egy alkalom, nem kívànja. Hmmmm
Én azt javaslom, próbáld meg kideríteni, hogy miért nem kívánja heti egynél többször. Ha köti az ebet a karóhoz miszerint neki ez elég és kielégítő, akkor nem vagytok kompatibilisek libidóügyileg. Minden más eset kezelhető.
2018. nov. 27. 11:59
Kapcsolódó kérdések: