Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Teljesen kétségbe vagyok esve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Figyelt kérdés
A páromban nem tudok megbízni,mindennap kétségbe vagyok esve ha nem ir vagy nem mutatja hogy dolgozik mert ha nem mutatja hol van mindig azt hiszem nővel van..Ennek az oka,hogy egy lány írt nekem hogy a párom irogatott neki,küldött kepernyo fényképeket..de a lany annyira ellentmondásos sztorit adott le..egyszer ezt mondta egyszer azt ezt el engedtem. Bíztam is ugymond benne.. Lejött értem 300 km-ert a baratom,és mikor látta hogy egy fiu irt nekem en meg vissza elsírta magat,de Semmi komoly nem volt ilyen alap kerdesek,de en tiltottam is. De lattam a telefonján hogy levan töltve a Badoo.. meg akartam nezni az üzeneteit es nem engedte. Annyira kétségbe vagyok esve.. nem tudom mit tegyek vagy hogy ő most szeret vagy sem..

2018. nov. 26. 22:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom mi van. 1. Amikor egyutt vagyunk napokat vagyunk egyutt. 2. Rengeteget dolgozik ejszakazik is. Amikor nem éjszakás akkor 8-20 oraig dolgozik ha éjszakás 6 tol reggel 6.ig ezert nem tudunk “minőségi” idot egyutt tolteni. Mindig dolgozik szinte,szabadnapja van talalkozunk,jon siet hozzam egybol..
2018. nov. 26. 22:43
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem kutakodás amugy veletlen lattam meg mikor nyomogta a telefonját,szo sincs kutakodás rol..
2018. nov. 26. 22:45
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Megcsal. Halgass a megérzéseidre! Ha nem engedte hogy elolvasdcaz üzeneteket főleg!
2018. nov. 26. 23:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egy olyan ember sem tölti le a Badoot, aki boldog párkapcsolatban él.
2018. nov. 27. 06:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Alapból azt nem értem, ha már egy csaj képernyőfotókat küldött neked, hogy a párod neki írogat, azt miért "engedted el"? Már ez sem normális kategória. Az meg, hogy rajt van a telóján a Badoo, pláne. Szerintem ha bele tudnál nézni a telefonjába, látnál csodát...
2018. nov. 27. 07:50
 16/21 anonim ***** válasza:

allitsd valasztas ele:

Vagy megmutatja a telojat, vagy szakitas.

Egyszerubb mint az 1x1es korrekt.

Nem.kell sokat filózni.

2018. nov. 27. 09:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Hiaba el valaki boldog kapcsolatba ha nem bir a vérével vagy tobb kell neki. Ennyit errol. Amugymeg tökéletesen elvagyunk,az h nem bir magaval az o baja.
2018. nov. 27. 10:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Elengedtem mert kiderul x ideje volt mikor meg en nem foglalkoztam vele,es amiket kerdeztem tole is egyszer ezt egyszer azt mondta,ilyennek lehet is hinni. Ezert engedtem el.
2018. nov. 27. 10:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Kérdező: "Hiaba el valaki boldog kapcsolatba ha nem bir a vérével vagy tobb kell neki. Ennyit errol. Amugymeg tökéletesen elvagyunk,az h nem bir magaval az o baja." --> ezzel megadtad magadnak a választ, nem?

Ne legyél kétségbe esve, csak nem bír a vérével. De az az ő baja.

2018. nov. 27. 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:

"nem bir magaval, de az az o baja"

Jah. Egesz addig, amig el nem kapsz tole valami nyavalyat. De az meg a te bajod, nem a mienk.

2018. nov. 27. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!