Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Teljesen kétségbe vagyok esve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Figyelt kérdés
A páromban nem tudok megbízni,mindennap kétségbe vagyok esve ha nem ir vagy nem mutatja hogy dolgozik mert ha nem mutatja hol van mindig azt hiszem nővel van..Ennek az oka,hogy egy lány írt nekem hogy a párom irogatott neki,küldött kepernyo fényképeket..de a lany annyira ellentmondásos sztorit adott le..egyszer ezt mondta egyszer azt ezt el engedtem. Bíztam is ugymond benne.. Lejött értem 300 km-ert a baratom,és mikor látta hogy egy fiu irt nekem en meg vissza elsírta magat,de Semmi komoly nem volt ilyen alap kerdesek,de en tiltottam is. De lattam a telefonján hogy levan töltve a Badoo.. meg akartam nezni az üzeneteit es nem engedte. Annyira kétségbe vagyok esve.. nem tudom mit tegyek vagy hogy ő most szeret vagy sem..

2018. nov. 26. 22:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Mikor jöttök rá h 100 meg 300 km röl nincs kapcsolat értelmetlen. Max ilyen nyögve nyelt két havi digi dugi hiszti vonal. Távkapvcsolat csak akkor működik ha előtte évekig együtt éltetek,amugy kuka..
2018. nov. 26. 22:25
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem távkapcsolat mivel minden heten talalkozunk. Van olyan is hogy 2 hetente de az ritkább.
2018. nov. 26. 22:27
 3/21 anonim válasza:
100%

- Nem bízol benne.

- Ő sem bízik benned.

- 300 km-re laktok.

- Hetente találkoztok.

Ennek semmi értelme. De ezt te is tudod!

2018. nov. 26. 22:32
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb. az oviban viselkedtem így.
2018. nov. 26. 22:33
 5/21 anonim ***** válasza:
90%
Jo hagyjuk nálam kapcsolat az napi szintu kommunikáció es együtt élés nem ez mai összejárunk pénteken dugni meg kéthetente fagyizunk egyett azt itt sirunk h megcsal mert azt se tudom hol jár,kivel mivel,rám se ir napokig dolog,tiszta idegbeteg helyzet telefont lesek amint tudok full bizalom nélkül kutakodok de kommunikálni luxus, nincs közelebb pasi mint 300 kmre kéthetente ez a cirkusz?...
2018. nov. 26. 22:33
 6/21 A kérdező kommentje:
Lógunk egymas nyakába mindig ? Az nekem sok lenne. Nekem a találkozásunkkal nincs problémám.
2018. nov. 26. 22:34
 7/21 gömbicica ***** válasza:
74%

ha nincs Benned bizalom, akkor felejtsd el ezt a kapcsolatot!!! ennyi

Bizalom nélkül NEM MÜKÖDIK!!

ezt Te is érzed, lévén "teljesen kétségbe vagy esve".

Én még soha nem kutakodtam a férjem telefonjába, ő sem az enyémben.

39 éve vagyunk együtt!

2018. nov. 26. 22:35
 8/21 anonim ***** válasza:
83%

Lógunk egymas nyakába mindig ? Az nekem sok lenne. Nekem a találkozásunkkal nincs problémám.

Nem kell logni egymáson de minőségi idő kéne nem a telefonját lesni,de ha igy jo neked ez miért picsogsz itt kétségbeesve tán az zavar h talál jobbat akivel időt is fog tölteni?.. Örülj h kéthetente látod ha ennyi neked elég.. Nem értem az ilyen kérdezőket..

2018. nov. 26. 22:38
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Badoo

Szociális hálozati szolgáltatás

Indítás dátuma: 2006.

Webhely típusa: Online társkereső

Nem gondolom, hogy egy boldog párkapcsolatban az ember online társkereső oldalakat böngész.

10/21 anonim ***** válasza:
20%

3: Kinek hogy.

Nekem mikor a szomszéd házban lakott a kedvesem sem volt igényem az együtt töltött hosszú hétvégénél több találkozásra. Másik egyetemre járt, más volt a baráti köre, más különórákra járt, mást csinált szabadidejében. Én zongoráztam, táncoltam, énekeltem, színházba jártam, ő falmászott, biliárdozott, stb., ez kitette a hétköznapokat neki is, nekem is.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!