Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyott el érte?
A barátommal 7 éve vagyunk együtt. Megcsalt, vagyis inkább viszonya volt egy hónapig más lánnyal. A beszélgetéseik buktatták le, végigolvastam. Olyanok voltak mint akik a fellegekben járnak, tényleg mint a friss szerelmesek. Később beszélgettünk, azt mondta ő csak hülyítette, meg szívatta. Állítólag úgy volt hogy összeköltöznek, és a lány többször is összepakolva várta (van neki vőlegénye), de a barátom nem ment érte. Ez már több hete volt, azóta most kibékültünk.
A barátom tényleg csak szórakozni akart? Miért nem ment vele ha már lett volna hova?
Azóta is értem teper. Van olyan, hogy valaki tényleg megbánja?
Biztos nekem is voltak hibáim, erre ráébredtem, de ez volt az ára? Így eljátszotta a bizalmam, megérhette neki?
Ez egy verzió!
A nőt hulyitette avval, hogy össze költözik vele de szexre jó volt.
Melletted ott a kényelem, elfogadod ő hiszen semmi se történt, megcsalt és mi van? Minden megy tovább.
5-ös vagyok. A 9-es nagyon jól írta le.
Szerintem totálisan megalázó "pótléknak" lenni.
Legalábbis engem ez nem örömmel töltene el, hogy igen, végre velem maradt.. hanem bánattal, megaláztatással..
Tudom, hogy csak azért lenne velem, mert nem sikerült úgy kitörnie a "kapcsolatból", ahogy szerette volna.
Másnak megy, meg úgy érzi, hogy nincs jobb, és inkább ilyen nyomott kapcsolatban éli az életét, mert fél változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!