Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyott el érte?
A barátommal 7 éve vagyunk együtt. Megcsalt, vagyis inkább viszonya volt egy hónapig más lánnyal. A beszélgetéseik buktatták le, végigolvastam. Olyanok voltak mint akik a fellegekben járnak, tényleg mint a friss szerelmesek. Később beszélgettünk, azt mondta ő csak hülyítette, meg szívatta. Állítólag úgy volt hogy összeköltöznek, és a lány többször is összepakolva várta (van neki vőlegénye), de a barátom nem ment érte. Ez már több hete volt, azóta most kibékültünk.
A barátom tényleg csak szórakozni akart? Miért nem ment vele ha már lett volna hova?
Azóta is értem teper. Van olyan, hogy valaki tényleg megbánja?
Biztos nekem is voltak hibáim, erre ráébredtem, de ez volt az ára? Így eljátszotta a bizalmam, megérhette neki?
Te egy biztos pont vagy az életében. Ha visszafogadod, magadra vess. A hátad mögött úgyis d..gni fognak titokban.
A tettének meg nincs következménye. A gerinctelen srác két vasat tart a tűzben.
Miért nincs önbecsülésed? Jó kapcarongynak lenni?
Felmnem tudom fogni hogy te még egyaltalan gondolkozon azon h egyutt maradj vele??
Mivan veled?
Azert baszakszik minden ferfi a nokkel mert a legtobbje olyan naiv buta mint te!
Allj mar a sarkadra!!!Minek nezed magad labtorlonek???
Nincs lo jo a szamar is???
Legyen mar onbecsulesed es legyel vegre érett nő!
Rakd ki huzzon a pibe,
jah es a csaj volegenyenek is elkuldhetned az uziket
7 év sok idő.
Sajnos egy biztos pont maradtál a számára, ami azért nem jó, mert közben mással próbálkozik..
Kétlem, hogy ez csak hülyítés, vagy szívatás lett volna. Ha csak ez lett volna, akkor valószínűleg tudtál volna róla alapból..
Nem, nem csak szórakozni akart, hanem kellett neki a másik.
Persze, hogy érted fog teperni, mert te vagy a biztos, akivel folytatódhat az élete. A másik lány, attól függetlenül, hogy hónapokig viszonyuk volt (meg még lehet is), attól függetlenül "ismeretlen" a számára.
Kétlem, hogy megbánta, maximum olyan tekintetben, hogy majdnem ráment a "biztos" élete.
Ha hibád van, az még nem jelenti azt, hogy egy másik nő után kezdesz el kajtatni... Szóval ha valami gond van, arra ott van a kommunikáció, hogy megbeszéljétek egymással. Ez teljesen más volt tőle, minthogy egy hibád legyen és emiatt keresett csak kiutat.
nem a te csávód szívatott engem?
nagyon hasonlókon mentem át...
annyi különbséggel, hogy én egyedülálló voltam amikor ez történt.
hüly e vagy, ha elhiszed, hogy semmit nem jelentett neki.
és tudd, hogy annak a csajnak biztosan azt mondta, hogy te, a párja nem jelentesz neki már sokat, és panaszkodhatott rád meg a kapcsolatokra.
nálunk is ez volt, aztán az a szemétláda ugyanúgy mindent letagadott
Amúgy nagyon sok megcsalt nő ezzel vigasztalja magát, hogy a pasi nem hagyta el, akkor biztos őt szereti.
Nagy fenéket!!!!
Nagyon sok esetben van, hogy a nő lép vissza, mert felfordul a gyomra egy ilyen helyzettől és a pasi jobb híján visszahúzódik a csigaházba a számára már rég nem szeretett nő mellé.
És aztán elkezd megint kutakodni valaki ránt, és tudod meg is érdemled.
Mert ha ezek utn te visszafogadod, azzal zöld utat adsz neki egy következő megcsaláshoz.
Nem tudom miért csinálsz rongyot magadból.
Semmi önbecsülésed.
"Olyanok voltak mint akik a fellegekben járnak, tényleg mint a friss szerelmesek."
A párod vagy isteni színész, vagy tényleg szerelmes volt.
Döntsd el melyik! Én hajlok arra, hogy tényleg érzett valamit a másik iránt, de gyávaságból hazudott neked.
Ez súlyosbítja a tettét, mert hülyére vesz téged, és azt próbálja beadni neked, hogy semmi nem volt, semmit nem jelentett neki. Ezzel külön megaláz még!
"Később beszélgettünk, azt mondta ő csak hülyítette, meg szívatta."
Nekem ez untig elég lenne ahhoz, hogy kidobjam!
Ha neki ez szerez örömöt, hogy játszik a párja mellett egy másik csaj érzelmeivel és visszaél valakinek az őszinte érzéseivel, akkor egy aljas, beteg állat.
És már ezért lapátot érdemel!
Amúgy hogy jutottál hozzá a beszélgetéseikhez?
És beszéltél a nővel, ismered az ő verzióját is?
Mert a helyedben utánajárnék!
De a fickót kidobnám, mindenképp.
Az én sztorim hasonló, ott az exével volt viszonya, vagy 3x le is feküdtek.
Ígért neki mindent, hogy ott hagy, összeköltöznek, stb.
Amikor kiderült, mellettem tette le a voksát, de szörnyen megalázó az egész helyzet. Ha visszafogadod, csak megengeded neki ezzel, hogy bármit csinálhasson veled!
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!