Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják többen, hogy a lelki megcsalás nehezebben elfogadható, mint a sima szexuális megcsalás?
Én ezzel nem értek egyet.
Ha már megdugta, rég rossz.
És mit értünk lelki megcsaláson pontosan? Az nem a plátói szerelem? De az miért megcsalás újabban?
# 8
én zöld pacsit küldtem mindenkire.
Én is úgy vélem az érzelmi megcsalás rosszabb . Ha a házaspár egyik fele beleszeret másba , akkor ott valami nagyon hibádzik ! Lehet nem történt fizikai megcsalas .. de az csak idő kérdése , és az is utána meddig marad benne az addigra már csak “ látszat “ házasságában .
Borzalmas lehet a tudat , hogy a másik feled egy 3.- at SZERET , hiába az együtt felépített közös élet , család gyerekek stb ..
Az érzelem mentes szex , ami történt alkoholos befolyásoltság alatt stb . és pusztán egy (!) aktusra vonatkozott , az is kegyetlenül fájó ... de onnan még van esély közösen együtt újra azon dolgozni , hogyan mentsék meg a házasságot .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!