Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják többen, hogy a lelki megcsalás nehezebben elfogadható, mint a sima szexuális megcsalás?
Én ezzel nem értek egyet.
Ha már megdugta, rég rossz.
És mit értünk lelki megcsaláson pontosan? Az nem a plátói szerelem? De az miért megcsalás újabban?
A szexualis megcsalas, mikor csak megdugsz valakit, erzelem nelkul, mint pl az egy ejszakas kaland.
Erzelmi megcsalas, mikor bele is zugsz abba akivel csaltal, bele szeretsz, mar erzel iranta valamit. Az mar azert durvabb mint egy egy ejszakas kaland. Ott mar szerelem van nem csak szex.
A lelki megcsalásban nem feltétlenül van szex, sőt legtöbbször nincs, ahogy utánaolvastam, azért írtam, hogy az valami plátói dolog.
Én olyanról beszélek, mikor egyáltalán nincs szex, nincs csók, sem semmi testi, tisztán lelki dolog.
A lelki megcsalás nehezen bizonyítható. Könnyű rámondani, hogy ez inkább csak helytelen, de nem nagy probléma.
a szexuális megcsalás lelkileg is nagy fájdalom. Mert ez a dolog Szent! Mindenkinek!csak esetleg nem ennyire tudatosan. ezért is nagyon fájdalmas...a legtöbben ilyen kapcsolatot nem létesítenek akárkivel.
5 "Mert ez a dolog Szent!"
ezt mire érted? lehet, hogy még álmos vagyok, de nem teljesen világos.
Szerintem ezt a megcsalók találták ki.
"Jaj, nem is éreztem semmit..."
"Igazából végig rád gondoltam..."
A sima szexuális megcsalás max. annyiban könnyebb eset, hogy nehezebben derül ki. Ha részegen a diszkó wc-jében valaki megdug egy csajt/a csaj letérdel egy pasasnak tíz percre, utólag aligha derül ki. Az érzelmi kötődés sokkal hamarabb.
Azt nem értem, hogy:
1. Miért kell lepontozni azt (bárki is a lepontozó), aki válaszol a kérdésre, egyszerűen csak más a véleménye?
2. Miért tetted fel pontosan a kérdést? Azért "állítják", mert csak. Pont. Mert nekik az jobban fáj. Másnak meg más fáj. Azért, talán, de csak talán, mert minden ember MÁS. Más esik neki rosszul. Van akinek el se éri az ingerküszöbét az se, ha előtte dug valaki mást a partnerja, más meg attól bekattan, ha másra moslyog a párja.
Na bumm.
Szerintem is rosszabb, ha érzelmek is vannak. Ettől függetlenül nyilván ki kell ba..szni bárhogy is csal. De az, hogy szerelmes valaki másba, miközben engem meg maga mellett tart, annál kevés gusztustalanabb dolog létezik.
Teljesen egyetértek veled, kérdező. Mondom ezt úgy, hogy valahol mindkét dolog érintett engem, tehát van tapasztalatom.
Volt férjemmel 7 éve voltunk együtt, amikor beszambázott az életembe a nagybetűs FÉRFI. Ha valaha hittem valakiről, hogy lehetne az igazi, akkor az ő volt. Teljesen beleszerettem, évekbe telt, mire túljutottam rajta. Fel akartam miatta rúgni a házasságom, kézzel-lábbal mentem volna hozzá, de volt benne annyi gerinc, hogy mikor látta, hogy nem d*ghat meg csak úgy, akkor közölte, hogy "bocsi, nekem a szerelem része nem kell, tehát inkább hagyjuk egymást". Szóval nem történt köztünk semmi, még egy csók sem.
Sok kérdést tettem fel anno itt, a gyakorin erről, próbáltam valakivel megbeszélni, túlélni ezt a dolgot. És azt mondta itt nekem valaki, hogy "az érzelmeid miatt soha ne bántsd magad." És szerintem ez a kulcs. Az érzelmeidet nehezen tudod irányítani, pláne, ha beüt a rózsaszín napszemüveg, akkor konkrétan esélyed sincs.
De a döntéseidet te irányítod. B*romi nagy akaraterő kell hozzá, de lehet azt mondani a csábításra, hogy "nem". Hogy nem csókolom meg, hogy nem fekszem le vele. Hogy ha ledobja a ruháit, akkor elsétálok. Akkor is, ha épp halál szerelmes vagyok abba az emberbe.
Szóval nekem se mondja senki, hogy az érzelmi megcsalás rosszabb, mint a fizikai. Az érzelmiről nem tehetsz. A fizikairól nagyon is - hacsak nem vagy öntudatlanságig részeg vagy bedrogozva.
És akkora másik része: Pár évvel később gyerekért folytatott harcban alaposan összetörtünk mindketten a volt férjemmel... lombik kezelés, műtét stb. És az exem részegen összejött egy nővel. Aztán józanon is ugyanazzal. Ő megcsalt, fizikálisan. Érzelmileg is, de most a hangsúly a fizikálisan van. Úgy döntött, hogy megcsal, hogy lefekszik valaki mással.
Én ezt nem tudom megbocsátani. Ha beleszeretett volna, de tartotta volna magát, és nem csinált volna semmit a nővel, azt meg tudtuk volna beszélni. Ha akartuk volna, megmenthettük volna a házasságunkat.
De így nem. Azóta el is váltunk.
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!