Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a szeretődnek lenne még más nője is rajtad kívül?
Pont even a helyzetben vagyok, keeesz:-))
Nalunk ezt a szereto mindig tagadta de mindig tudtam h hazudik-soha nem hittem neki es allatira zavart-nem a megcsalas, hanem a hazugsag maga. Mar haromszor hagytam el emiatt de mindig visszaszerzett, valamiert elvalaszthatlanok vagyunk ami rohejes.
Regen volt profilunk egy szexpartner kereson, es tudtam h elobb utobb visszamegy oda ugyhogy felregeltem alneven es ta daaa ott volt. Utana mar nem tudott hazudnibes inkabb megforditotta a dolgot es arra helyezte a hangsulyt h en miert vagyok ott.
Ket napja eldontottuk h nyitott kapcsolat (eszemben sincs massal lefekudni) es a kikotes az h egy emberrel csak egyszer lehet lefekudni, senkivel semmi rendszeresseg es arra jottem ra h mar nem zavar, nem erdekel leven kozos jovot nem terveztem vele, szexre pedig toketeles, es a funkcioja erre tartom. Szoval nyilvan valahol serti a buszesegemetnde atlepek rajta.
A helyzet h olyat mint o szinte lehetetlen talalni ergo nem is keresek nekem igy egyszerubb-ez egy megalkuvas, de sajat dontes. Egyebkent a buktattam le kb 3 oraja:-))))))
Engem nem zavart hogy néha a férje is megdugta, de őt igen hogy a párommal is dugok.
Ezért lett vége mert a nő nem birta elviselni, állandóan féltékenységi jelenetet rendezett, sírt, hisztizett stb.
Én meg nem fogok egy nőnek sem hazudni hogy külön szobában alszunk, már csak a legfontosabb dolgokat beszéljük meg, semmi testi kontaktus nincs .... bla-bla-bla ...
Mondtam hogy szeretem a páromat is és rendszeresen dugunk, így ment bele a kapcsolatba de aztán úgy látszik mégis zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!