Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Teged zavarna ha a parod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teged zavarna ha a parod teged nem beceneven hiv de a kolleganojet igen?

Figyelt kérdés
Ezen a lanyon kivul senkit sem hiv beceneven ( nem degradalas miatt talalta ki) Ha nekem kuld smst se szolit sehogy... XYka es a telefonban magat is becezi mikor alairja :D Azert is furcsa, mert beosztottja. Ala fole rendelt viszonyba ilyet nem szoktak. Es ezen a beceneven van elmentve a csaj. Xyka

2017. okt. 14. 06:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
És ezt egyből a "MEGCSALÁS" kategóriába kellkiírni?! Hmmmmmm........
2017. okt. 14. 06:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Gyanakvas kategoria nincs
2017. okt. 14. 06:37
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Leszarnám
2017. okt. 14. 07:05
 4/11 Diavolino44 ***** válasza:
1%
Ha nem lenne ilyen nepszeru cikk ami a labatok kozott van valoszinuleg kihaltatok volna..
2017. okt. 14. 07:36
 5/11 anonim ***** válasza:
2%
Ha az én barátnőm lenne ennyire határozatlan, csak ezért szándékosan megcsalnám, még ha nem is terveztem.
2017. okt. 14. 07:45
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Engem az zavarna, ha a barátnőm ilyen kis fässágokon is kattogna. Hűje ne lödjé bá$tya.
2017. okt. 14. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

# 4

Ti meg egymás között szaporodnátok a péniszetekkel, a heréitekkel és a prosztatátokkal. xD

2017. okt. 14. 09:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Őszinte leszek. Engem is zavarna/zavar, mert hasonló helyzetben vagyok. Soha nem mondja ki a keresztnevemet, soha nem becézett eddig. A vicc az egészben az, hogy saját magát viszont becéci, aranyos neveket használ vagy azokat a neveket mondja magára , amiket én szoktam mondani neki. Igen, rosszul esik, mert engem sehogy se hív...:( Szakítani fogok vele, bár nem emiatt. A kapcsolatunk más területein is nagy gondok vannak.
2017. okt. 14. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Zavarna.
2017. okt. 14. 09:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Esetleg szólj neki, hogy téged is hívjon valami becenéven. Lehet kommunikálni is, tudod, ez fontos egy kapcsolatban. A kolléganőt is okkal hívja a becenevén. Nem kell egyből megcsalásra gondolni.

Van egy kolléganőm, aki fiatal 30-as, de régies keresztneve van, nem szereti a hivatalos keresztnevét, még a családja sem hívta soha úgy, hanem lett egy beceneve, ami a keresztnevéből alakult ugyan, de teljesen más, és illik is hozzá. A hivatalos nevét csak a kötelező hivatalos helyeken használja, egyébként mindenki a becenevén szólítja.

2017. okt. 14. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!