Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan csalom?
Figyelt kérdés
Van egy pasi ,akivel összeismerkedtem. Azt mondta ő komolyan gondolja.Randik meg minden volt.De nem hiszek neki mostmár. Sose ér rá,max 1héten 1szer.Nem is hiszek neki,tuti van neki van valaki más. Egy cseppet nem bízok benne most már. Nem tart még ez olyan régóta,augusztus óta. Úgy érzem nem foglalkozik velem eleget. Nekem mindig is volt egy másik férfi az életemben,aki mindig rámér ,többször is mint ő,pedig ő nös. Ez a másik férfi a pasi kollegája,és hát mi már lefeküdtünk többször is. De úgy erzem a másik férfit nem érdeklem eléggé. Jogosan csalom szerintetek?2018. nov. 16. 21:50
21/26 A kérdező kommentje:
Irigykedsz utolso,hogy nekem jut 2??! Neked meg 1 is alig... de menj inkább radicskához,hozzá való vagy....
2018. nov. 17. 14:14
22/26 anonim válasza:
Egy is alig. 😂 Nah jó ezen sírok most már komolyan.
Látszik milyen buta vagy.
Nekem nem lenne gyomrom két kukihoz mert az egy undorító sarkivá minősítene, nem egy olyan nővé akinek az érzelmei a fontosak.
De az ostoba sarki gondokidást nem lehet megváltoztatni tudom. 😥
23/26 anonim válasza:
Nagyon sok nő van ilyen mint te. De ha jó neked hogy másod vonós vagy ugyebár ott van a nős férfinak az asszonya. Inkább keríts egy hapsit aki mindent ki elégít neked és kész minek kettő? Főleg ha a másik akivel kavartál nem foglalkozik veled. Mert ami felesleg hát dobd ki.
Most hiába mondjuk az erkölcsi dumát neked ilyen a beállítottságotm.. inkább egy palival legyél aki sokat és jól tud kurelni. Mert ha így csinálsz továbbra is le fognak k.rvázni....😂
24/26 anonim válasza:
Utolsó megértette mi a lényeg. :D
25/26 anonim válasza:
Jól látod megértettem de te is! 😉😅👌
26/26 A kérdező kommentje:
Már megoldódott a dolog
2018. nov. 17. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!