Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan csalom?
Alapba nincsenek érzéseid kisanyám. :D Ha lenne akkor megbeszélted volna ezt azzal a pasassal akivel alapban kavartál. :D
Akinek van ilyenhez gyomra és kihasznál más embereket az egy utolsó sarokra rakható ember. :D
Hogy van gyomrod ehez? Jah megvan. Mert nem vagy több az átlagos büdös rib @ncoknál akik élvezik, ha mindenki megdugja őket.
Inkább menj vissza a hatosra ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket írsz ki. XD
Amúgy meg ő félre kúr mint te? Kicsit gondolkozz bogaram.
Mennyi idióta van Gyakorin... Ez kegyetlen. Radics itt kész Paradicsomra lelne. XD
A másik... Ha nincsenek érzéseid amit be is vallottál, akor, hogy akarod a nemlétező dolgot késöbb oda adni valakinek? 🤔🤨
Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a hatoson a helyed. Bocsi. 😬😅
De ha gondolod privátban leírhatom részletesen a gondolkodásodról a véleményemet, és azt, hogy nőként én ezt, hogy látom.
Nem értem miért vagy ekkora szajha és miért nem momdtad el az előző srácnak akivel kavartál, hogy neked a szexuális szükségleted napi szintű?
Egyes nők meg sírnak, ha a pasijuk dugni akar. 😂😅
Aztán mivan, ha ő nem akart tolakodó lenni és azért nem b@ szott jól meg mindjárt az első nap? Erre nem gondolsz, hogy a te kezdeményezésedre várt? 🤔😂😅
De igaz. A férfiak a hibásak mindenben. Végül is igaz. 😂👌😅
Itt te vagy az egyedüli aki kihasználja a másikat, meg az akivel félra b@ szol. Nah. Ő is szépen kihasználja az asszonyát meg téged is. Űrít egyet beléd azt ott hagy. 😬
Inkább lógassátok magatok a ruhaszárítóra. Abból legalább látszaba, hogy van egy csepp eszetek. 😉
Vagy ennyire fáj az, hogy egy női társad ennyire őszinte veled szemben?
Mondjuk rád igaz az a vicc, hogy azért van egy agytekervénnyel több neked mint a tyúknak, nehogy körba sz@rd az udvart mikor kimész. 😂😉😬😅👌
Már nem azért, de azt sem tudod én a párommal mennyit vagyok együtt. Mi megbeszéljük és tekintettel vagyunk a másikra. Például van, hogy napjában többször együtt vagyunk, de ha éppen nem vagyunk egy napig együtt, vagy több ideig akkor nem megyünk más után.
Látszik az én értelmi szintem? A te fogalmazásod hanyagoljuk. Azt meg pláne, hogy az agyi kapacitásod hol helyezkedik el. Meg sem érted azt amit mondani akarnak neked. Elég szomorú, hogy így gondolkodsz felnött nő létedre. 😕
De persze te tudsz engem minősíteni. Nem is tudom melyikünk az aki két kukival a nunijában éli a napjait. 😥
De nyugodj meg.... Annyira bele tapostál a lelkembe, hogy most elmegyek és felakasztom magam a fogasra. 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!