Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek jogosan csalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan csalom?

Figyelt kérdés
Van egy pasi ,akivel összeismerkedtem. Azt mondta ő komolyan gondolja.Randik meg minden volt.De nem hiszek neki mostmár. Sose ér rá,max 1héten 1szer.Nem is hiszek neki,tuti van neki van valaki más. Egy cseppet nem bízok benne most már. Nem tart még ez olyan régóta,augusztus óta. Úgy érzem nem foglalkozik velem eleget. Nekem mindig is volt egy másik férfi az életemben,aki mindig rámér ,többször is mint ő,pedig ő nös. Ez a másik férfi a pasi kollegája,és hát mi már lefeküdtünk többször is. De úgy erzem a másik férfit nem érdeklem eléggé. Jogosan csalom szerintetek?
2018. nov. 16. 21:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ezért én is csaak kihasználom őket. És én vagyok emiatt a ribi,ők meg mekkora királyok mi??! Hát innenstől kezdve nekem se lesznek érzelmeim ,egyik mocsadék férfi iránt se....mind ugyanolyan kis görény!! Hát neki ks kár volt egy pillanatig is hinni
2018. nov. 17. 10:31
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Alapba nincsenek érzéseid kisanyám. :D Ha lenne akkor megbeszélted volna ezt azzal a pasassal akivel alapban kavartál. :D

Akinek van ilyenhez gyomra és kihasznál más embereket az egy utolsó sarokra rakható ember. :D

Hogy van gyomrod ehez? Jah megvan. Mert nem vagy több az átlagos büdös rib @ncoknál akik élvezik, ha mindenki megdugja őket.

Inkább menj vissza a hatosra ahelyett, hogy ilyen hülyeségeket írsz ki. XD

2018. nov. 17. 10:50
 13/26 A kérdező kommentje:
Hát igen kedves utolso,nincsenek érzéseim bevallom ,vagyis inkább vigyázok vele,hogy.majd kinek adom oda. Ugyanis a magadhoz hasonló férfiak kiölték ezt az érzést,de nem is baj,legalább nem csalodok megint... ja és köszönöm a szép szavakat,igen szeretem ,ha dugnak. Nem értem ,miért olyan nagy baj ez??!
2018. nov. 17. 11:11
 14/26 A kérdező kommentje:
Ja 12 mert az a férfi nem használ ki??! Ja neki lehet,hát nekem is...
2018. nov. 17. 11:12
 15/26 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok. XD (Utolsó voltam!)
2018. nov. 17. 13:01
 16/26 anonim ***** válasza:

Amúgy meg ő félre kúr mint te? Kicsit gondolkozz bogaram.

Mennyi idióta van Gyakorin... Ez kegyetlen. Radics itt kész Paradicsomra lelne. XD

2018. nov. 17. 13:04
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

A másik... Ha nincsenek érzéseid amit be is vallottál, akor, hogy akarod a nemlétező dolgot késöbb oda adni valakinek? 🤔🤨

Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a hatoson a helyed. Bocsi. 😬😅

De ha gondolod privátban leírhatom részletesen a gondolkodásodról a véleményemet, és azt, hogy nőként én ezt, hogy látom.

Nem értem miért vagy ekkora szajha és miért nem momdtad el az előző srácnak akivel kavartál, hogy neked a szexuális szükségleted napi szintű?

Egyes nők meg sírnak, ha a pasijuk dugni akar. 😂😅

Aztán mivan, ha ő nem akart tolakodó lenni és azért nem b@ szott jól meg mindjárt az első nap? Erre nem gondolsz, hogy a te kezdeményezésedre várt? 🤔😂😅

De igaz. A férfiak a hibásak mindenben. Végül is igaz. 😂👌😅

Itt te vagy az egyedüli aki kihasználja a másikat, meg az akivel félra b@ szol. Nah. Ő is szépen kihasználja az asszonyát meg téged is. Űrít egyet beléd azt ott hagy. 😬

Inkább lógassátok magatok a ruhaszárítóra. Abból legalább látszaba, hogy van egy csepp eszetek. 😉

Vagy ennyire fáj az, hogy egy női társad ennyire őszinte veled szemben?

Mondjuk rád igaz az a vicc, hogy azért van egy agytekervénnyel több neked mint a tyúknak, nehogy körba sz@rd az udvart mikor kimész. 😂😉😬😅👌

2018. nov. 17. 13:43
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát utolsó én legalább nem vagyok prűd p.a ,mint te! Aki sir 1napi szex.miatt. Képzeld el mondtam neki ,hogy nekem nem elég heti 1 vagy kell más ,aki jobban rámér ,mint ő. Én megmondtam neki ,de nem mondott rá semmit.....
2018. nov. 17. 13:56
 19/26 A kérdező kommentje:
Radics na látszik az agyi kapacitásod ,hogy mit nézel,gratulálok...radics egy kis cigo kéne a hóhérnak...
2018. nov. 17. 13:58
 20/26 anonim ***** válasza:
83%

Már nem azért, de azt sem tudod én a párommal mennyit vagyok együtt. Mi megbeszéljük és tekintettel vagyunk a másikra. Például van, hogy napjában többször együtt vagyunk, de ha éppen nem vagyunk egy napig együtt, vagy több ideig akkor nem megyünk más után.

Látszik az én értelmi szintem? A te fogalmazásod hanyagoljuk. Azt meg pláne, hogy az agyi kapacitásod hol helyezkedik el. Meg sem érted azt amit mondani akarnak neked. Elég szomorú, hogy így gondolkodsz felnött nő létedre. 😕

De persze te tudsz engem minősíteni. Nem is tudom melyikünk az aki két kukival a nunijában éli a napjait. 😥

De nyugodj meg.... Annyira bele tapostál a lelkembe, hogy most elmegyek és felakasztom magam a fogasra. 😭

2018. nov. 17. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!