Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalási engedély tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalási engedély tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Lassan 5 éve vagyunk együtt párommal és úgy érzem vágyik valami újra is, de sosem mondta. És inkább most, míg még nem vagyunk házasok és nincs gyerekünk feküdjön le másokkal is. És nem én nem szeretném ugyanezt, én őt ahhoz túlságosan szeretem. Van ilyesmivel tapasztalatotok?

2018. nov. 16. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ráadásul huszonévesen tartotok itt, hogy kezd uncsi lenni? Nem akarlak elkeseríteni, de ez elég rossz előjel.

Egyébként a nyitott kapcsolat működhet, de kevés embernél, és SOHA nem akkor, ha a kapcsolatban valami nem klappol, valami hiányzik. Ehhez pont, hogy tökéletes, harmonikus, ezer százalékig biztos kapcsolat kell. Ha azért nyitjátok ki, mert most így kettesben kezd uncsi lenni (akár csak egyik fél számára), akkor hosszabb-rövidebb idő elteltével borítékolható a szakítás.

2018. nov. 16. 14:20
 12/13 anonim ***** válasza:
61%
Nyitott házasságban élek hét éve, tökéletesen működik a kapcsolatunk, de állítom, hogy irdatlan nagy szerencsével találtunk egymásra a férjemmel. Egyrészt nem mindenki képes így élni, de még ha ki is próbáljátok, gyakorlatilag szimbiózis-szerű összhang kell, hogy működjön a dolog. Szívesen beszélgetek veled privátban hosszan a témáról, ha szeretnéd, de előre szólok, hogy nagyobb eséllyel lesz rossz vége, mint jó.
2018. nov. 17. 09:38
 13/13 anonim válasza:

Szia!

A válasz a kérdésedre nagyon partner és kapcsolat függő dolog, azaz, hogy működik-e a gyakorlatban is a megcsalási engedély.

Ha téged is "izgatna" egyrészrőll a "kalandozás" másrészről a párod kalandozásai, akkor nagyon könnyű lenne a helyzetetd.

Én éltem 5 évig ilyen kapcsolatban, ahol nekem lehetett harmadik féllel szerelmi viszonyom. Nálam ez jól működött, mert egyrészt a főkapcsolat volt a legfontosabb számomra, másrészt a személyiségem könnyen viseli és igényli is a kettősséget, bár, hogy ez pontosan mit is jelent, azt nagyon nehéz jól megfogalmazni :)

Véleményem szerint, ha te elengeded a párodat kalandozni, akkor az már felette van a szerelem érzésének, az már a szeretet szintje, ahol az a fontos, hogy a másik embernek örömöt okozzál, és te ezért semmit, de semmit nem vársz viszonzásul.

De ez nagy téma :)

Itt élünk ezen a véges kicsi bolygón a végtelen univerzumban, kérdés, hogy mennyire érdemes túl komolyan venni a mi kicsiny emberi gondjainkat, amikor ha felnézünk az égre, akkor tényleg láthatjuk, hogy egy számunkra felfoghatatlan egység részei vagyunk .)))

S hát van a szabad akaratunk.... ez azt is jelenti, hogy:

..... bármiről azt gondolsz, amit akarsz ....

... s ha már így van, akkor miért ne gondolnál JÓT :) ...

Nincsen olyan dolog, amiről ne gondolhatnál valami jót :) !

Ha elengeded a párodat, és Ő azzal jön haza, hogy:

És itt a lehetőségek végtelenül sokasak :))) ....

..... Ha azzal jön haza, hogy a másik csaj (fiú) sokkal jobb mint TE, és inkább szakítana veled, hogy vele lehessen, akkor megtudtad, hogy ez a te párod, nem is szeretett téged igazából.

Ha hazajön és megköszöni, hogy elengedted, és ezután sokkal figyelmesebb, kedvesebb és jobb szeretőd lesz.... akkor jó ötlet volt :)

Ha... Ha... és újra HA...

De HA, úgy tekintesz a dologra, hogy a párod erre vágyik, s te egy felfedezőként a legőszintébb kíváncsisággal elengeded őt, hogy hát lássuk mi lesz belőle.... akkor semmiképp nem csalódhatsz bármi is legyen a dolog vége :)

Mert egy felderítő, bármit is lát- tapasztal, az csak pozitív dolog lehet :)))

Mert, a felderítőnek nem az eredméyn a lényeg, hanem, hogy felderítsen :)))

Lajos

2018. nov. 20. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!