Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megsértődnétek ha a szeretőtök időnként pénzt adna az aktus után?
Két és fél hónapja tart a viszony, ő házas, gyerekekkel.
Igaz, hogy én még tanulok, de akkor is qurva sértő, hogy pénzt szokott adni szinte minden alkalommal. Ne nagy összegre gondoljatok, 5 és 10 ezer között. Ami külön megalázó és döbbenetes számomra, hogy mindig szeretkezés után nyúl a pénztárcájáér, annak ellenére, hogy utána még meg szokrunk inni kávét, bort, üdítőt, dumálgatunk. Jó, nem rögtön azután perkálja a lóvét, hogy kihúzta belőlem a péniszét, de utána néhány perccel.
Egyrészt megalázó, mert én azért vagyok vele, mert jó vele és nem a pénz miatt, ez nem sugar daddy kapcsolat, mielőtt félreértizek.
Másrészt szöget ütött a fejembe, hogy miért szex után fizet? Elkezdtem kombilálni mi van, ha hivatásosokhoz jár és benne van már ez a rutin, ez a mozdulat, hogy szex után nyúl a pénzért.
Harmadrészt olyan, mint fizetne a szexrt, mintha valamilyen szinten prostituálna, perdig előbb ölném meg magam, mint hofy szexmunkás legyek.
Ami még zavarosabbá teszi az egészet, hogy mivel egyszerű családból jövök, ez a pénz jól jön.
De persze zavar is.
Mit kéne tennem? Szóljak neki? Vagy soha többet ne fogadjak el pénzt tőle,
Nektek is szokott adni a szeretőtök pénzt?
"Elkezdtem kombilálni mi van, ha hivatásosokhoz jár és benne van már ez a rutin, ez a mozdulat, hogy szex után nyúl a pénzért."
Esélyes.Az meg,hogy jól jön a pénz,hát persze,így akarja bebiztosítani,hogy függő legyél tőle.
És ha prostihoz jár mi közöd hozzá? Semmi.
Te is az vagy, csak olcsó.
Jöhet a lepontozás, de te fogadtad el már többször. Vagy nem megy az egyedül gondolkodás? Segítsek? Nem kellett volna már először sem elfogadnod, hozzá kellett volna vágnod, hogy takarodjon, ha ilyen prostinak néz és soha szóba sem állni vele. Te mit csináltál? Eltetted a pénzt, tehát te tetted magad qrvává. Mondjuk az én szememben már azzal, hogy házas pasi szeretője vagy, de ez más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!