Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti is megsértődnétek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megsértődnétek ha a szeretőtök időnként pénzt adna az aktus után?

Figyelt kérdés

Két és fél hónapja tart a viszony, ő házas, gyerekekkel.

Igaz, hogy én még tanulok, de akkor is qurva sértő, hogy pénzt szokott adni szinte minden alkalommal. Ne nagy összegre gondoljatok, 5 és 10 ezer között. Ami külön megalázó és döbbenetes számomra, hogy mindig szeretkezés után nyúl a pénztárcájáér, annak ellenére, hogy utána még meg szokrunk inni kávét, bort, üdítőt, dumálgatunk. Jó, nem rögtön azután perkálja a lóvét, hogy kihúzta belőlem a péniszét, de utána néhány perccel.

Egyrészt megalázó, mert én azért vagyok vele, mert jó vele és nem a pénz miatt, ez nem sugar daddy kapcsolat, mielőtt félreértizek.

Másrészt szöget ütött a fejembe, hogy miért szex után fizet? Elkezdtem kombilálni mi van, ha hivatásosokhoz jár és benne van már ez a rutin, ez a mozdulat, hogy szex után nyúl a pénzért.

Harmadrészt olyan, mint fizetne a szexrt, mintha valamilyen szinten prostituálna, perdig előbb ölném meg magam, mint hofy szexmunkás legyek.

Ami még zavarosabbá teszi az egészet, hogy mivel egyszerű családból jövök, ez a pénz jól jön.

De persze zavar is.

Mit kéne tennem? Szóljak neki? Vagy soha többet ne fogadjak el pénzt tőle,

Nektek is szokott adni a szeretőtök pénzt?

#aktus #fizetség #szerrető
2018. nov. 14. 20:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Úgxmy bánik veled, ahogy viselkedsz. Hol itt a gond?
2018. nov. 14. 21:30
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Ne fogadd el a pénzt.. Nem kellett volna elfogadni!
2018. nov. 14. 21:44
 13/22 anonim ***** válasza:
60%
:) eleg sok konyvet olvastam prostik eleterol, majd irj ha irsz egyet kerlek szolj :)
2018. nov. 14. 22:28
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
Ha egy nö/férfi a szeretőjétől pénzt, ingyen lakhatást, ajándékokat, ingyen utazásokat elfogad, bármit kissebb-nagyobb értékben elfogad a viszony alatt, az prostitúció. Ha nem akarsz prostituálódni először is ne legyél senkinek a szeretője! Másodszor, az nem zavar, hogy szerető vagy? Ha többet kapnál, vagy ajándékot kapnál és nem piti kis 5-10 ezret, lehet ki sem írtad volna a kérdést?
2018. nov. 14. 22:36
 15/22 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan ettől nem vagy prosti. Gondolom tudja ő is, hogy nincs pénzed és így segíteni akar. Azt nem értem amikor nyújtja feléd nem kérdezed meg ezt miért kapom? Csak fogod és elteszed? Ez a gáz.
2018. nov. 14. 22:51
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Már eleve te hoztad magadat ebbe a megalázó helyzetbe azzal, hogy egy házas, családos férfi szeretője lettél. Aztán csak tetézted ezt, amikor pénzt fogadtál el tőle, amivel prostituáltad magadat. Ha ennyire méltatlannak érzed, akkor nem gondolod, hogy itt lenne az ideje kilépni ebből a szeretői kapcsolatból, és elkezdeni magadat becsülni annyira, hogy valakinek ne a kitartott, olcsó szórakozása legyél?
2018. nov. 14. 22:54
 17/22 anonim ***** válasza:
40%

legyen tartasod. Meg valtoztathatsz.

En.inkabb ehen pusztulnek mint elfogadjak mocskos penzt.

Szereto lenni az sem korrekt. En vagy nem szeretem a majd meglatjukat. Vagy csak az enyem vagy mehet. De szerintem te inkabb a qurvasagot valasztod es utánna csodálkozol.

2018. nov. 15. 14:29
 18/22 anonim ***** válasza:
16%
de sok irigy ember van itt!
2018. nov. 15. 15:51
 19/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerinted irigység? Nincs az a pénz és nincs az az ember aki rá tudott volna vagy rá tudna venni. Tudod mennyit kaphattam volna, ha szeretőnek álltam volna? Többször lehettem volna szerető. Volt aki nyíltan volt aki burkoltan próbálkozott. Ígérgettek fűt-fát. Soha nem lennék senkinek a macája sem ingyen, sem ajándékokért, sem pénzért, sem szexért. Annál többet érek. Inkább élek egyedül, mintsem hazug szavak mögé bújva 1-1 lopott óráért cserébe hagyjam magam kihasználni.
2018. nov. 15. 18:26
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

minek kellett lepontozni a 17est?

Ésszerű magyarázat?

Akkor kef'ljetek ossze vissza penzert mit érdekel, majd gyertek kerdezni a gyakorikra hatha vki elmondja h milyen jól teszitek.

2018. nov. 15. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!