Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megsértődnétek ha a szeretőtök időnként pénzt adna az aktus után?
Két és fél hónapja tart a viszony, ő házas, gyerekekkel.
Igaz, hogy én még tanulok, de akkor is qurva sértő, hogy pénzt szokott adni szinte minden alkalommal. Ne nagy összegre gondoljatok, 5 és 10 ezer között. Ami külön megalázó és döbbenetes számomra, hogy mindig szeretkezés után nyúl a pénztárcájáér, annak ellenére, hogy utána még meg szokrunk inni kávét, bort, üdítőt, dumálgatunk. Jó, nem rögtön azután perkálja a lóvét, hogy kihúzta belőlem a péniszét, de utána néhány perccel.
Egyrészt megalázó, mert én azért vagyok vele, mert jó vele és nem a pénz miatt, ez nem sugar daddy kapcsolat, mielőtt félreértizek.
Másrészt szöget ütött a fejembe, hogy miért szex után fizet? Elkezdtem kombilálni mi van, ha hivatásosokhoz jár és benne van már ez a rutin, ez a mozdulat, hogy szex után nyúl a pénzért.
Harmadrészt olyan, mint fizetne a szexrt, mintha valamilyen szinten prostituálna, perdig előbb ölném meg magam, mint hofy szexmunkás legyek.
Ami még zavarosabbá teszi az egészet, hogy mivel egyszerű családból jövök, ez a pénz jól jön.
De persze zavar is.
Mit kéne tennem? Szóljak neki? Vagy soha többet ne fogadjak el pénzt tőle,
Nektek is szokott adni a szeretőtök pénzt?
legyen tartasod. Meg valtoztathatsz.
En.inkabb ehen pusztulnek mint elfogadjak mocskos penzt.
Szereto lenni az sem korrekt. En vagy nem szeretem a majd meglatjukat. Vagy csak az enyem vagy mehet. De szerintem te inkabb a qurvasagot valasztod es utánna csodálkozol.
minek kellett lepontozni a 17est?
Ésszerű magyarázat?
Akkor kef'ljetek ossze vissza penzert mit érdekel, majd gyertek kerdezni a gyakorikra hatha vki elmondja h milyen jól teszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!