Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfijak ti mit kaptok meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfijak ti mit kaptok meg a szeretőttőktől amit a párotoktól nem? Miért éri meg nektek gerinctelennek lenni?

Figyelt kérdés

#undor #értthelenlenseg
2018. nov. 14. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Nyavalyognak h az asszony ezt meg azt nem enged az ágyban, na mintha ők olyan sokat nyújtanának más téren! Meg sem érdemlik azt a nőt akivel vannak, nemhogy még félrekrogassanak! Na, majd ha öregszenek, elhíznak, nem lesznek szépek akkor kaparnak a tartós kapcsolatért, h mindig kéznél legyen egy nő a szexre:S
2018. nov. 14. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:
7%
Megaláz, tökönrúg, lehetek a kutyája (szerepjátékok), lenyalhatom a lábát meg bármi. Ezt a párom nem igazán tudja elfogadni, és már nem is erőltetem.
2018. nov. 14. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
42%

15 év hűség, odaadás, 3 munkahelyen dolgozom, kinyögtem egy lakáshitelt, autó. Én vagyok az, aki esténként megmasszírozza, próbál valami intimitást csempészni a házasságba. Mit kapok érte? Társas magányt.

Nem a farkam hajt. 15 év lemondás. Mit ad egy szeretőt? Lélegzethez juttat, néha feljövök a víz felszínére.

ezt csak azért írtam le, mert nem minden csak fekete és fehér.

A százalékom meg jól reprezentálja az lelki világomat, amit nulláról pont a szeretőm tornássza fel ennyire.

2018. nov. 14. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!