Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfijak ti mit kaptok meg a szeretőttőktől amit a párotoktól nem? Miért éri meg nektek gerinctelennek lenni?
Ugyan ezt lehetne kérdezni a női oldalról is. Ne általánosíts. Nekem életem végéig jó lett volna egy is.
Életembe egyszer csaltam meg valakit, de azt is a beleegyezésével. Még pedig, hogy hármasoztunk együtt.
Viszont ez a csaj nagy riherongy lett. Már végig dugatta magát mindenkivel.
Biztosra tudom, hogy az ex pasijával is úgy jött össze, hogy volt neki valakije, de az nem nyúlt hozzá, erre elkezdett máshoz járni.
Aztán mikor össze jött azzal, akihez járt dugni, ott aludt egyszer a volt pasinál, akit csalt, valószínűleg meg is dugatta magát.
Aztán így 10 hónappal később, mivel annyit voltak együtt, kb 3 hete megismert egy pasit a munkahelyéről, el esett a csaj, aztán egy pasi segítette fel, elkezdtek beszélgetni és az elejétől kezdve oda járt a csaj a sráchoz, a párja ellenére. Múlt héten éjszakás volt, reggel ahelyett hogy hazament volna aludni, ehhez a másik pasihoz ment.
Aztán a srác, akivel volt, dobta, kirúgta a házból, mint macskát szarni.
De még mindig beszélgetnek, azt is tudom, hogy írta az exének, hogy nem ment dolgozni. Kb jelezve, hogy dugni akart vele. Este ott várta motorral a sarkukon.
Onnan tudom, hogy előtte velem ivott a srác. És ott voltam :)
Ugyan nem vagyok férfi, azért leírom a véleményem, ha nem baj.
A felelségnél/ férjnél ott vannak a napi gondok. A gyerekek, a megélhetés, a fáradság, a szülők gonjai mindkét oldalon, esetleg betegségek. Plusz otthon azért a legtöbb ember nem a legszexisebb, egy egyszerü, kényelmes valamibe öltözik, és kész.
A szeretőnél ott az izgalomdopping, a tiltott gyümölcs, a szeretőnél nincs megoldandó probléma, ott ki lehet kapcsolni, a szerető mindig toppon van, hiszen csak alkalmanként találkoztok, mindig szexis, mindig rád van hangolódva, örül neked, nem fáradt, stb.
Attól függ mióta vagytok együtt. Van aki 3 hónap után csalja a párját, mert nem bír a f.rkával.
Ha sok hosszú éve tart a kapcsolat és lapos a szex akkor nyilván a jó szexért.
Az sem mindegy, hogy prostizik vagy tartósan eggyel.
Szerintem az utóbbi rosszabb, mert ott biztos van becserkészés, udvarlás, érzelmek, összebújás.
A prostinál meg csak ürítés.
De egyik sem fer dolog az biztos!
Szexet...megértést,nyugalmat.
Na de férfiJak? Ez milyen nyelven van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!