Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm flörtöl?
Hat éve vagyunk együtt a barátnőmmel!Egy munkatársával flörtölget üzenetekben.Azt nem tudom elképzelni hogy megcsalt volna,de mi lehet a késöbbiekben?Félek beszélni róla vele, nem szeretném hogy turkáltam az üzeneteiben! Tudom aljas dolog,de hajtott a kiváncsiságom.
Szerintetek mi lehet ebből? Ti mit tennétek?
hát ö izé. én is csináltam ilyet.
nem biztos, hogy komolyan kell venni. az enyémet biztos nem.
Nagyon sok emberben iszonyatosan erős ellenszenvet vált ki,ha belenéznek a levelezésébe.Én azt tanácsolom,hogy be mond el,és járj nyitott szemmel.
A flört gyakran a megcsalás előszobája.
Ne hivatkozz olyan dolgokra,amit az üzeneteiben láttál,bár ha igazán szeretne titkolni valamit,akkor valószínűleg rendszeresen törölne mindent,ez jó jel.
Az én feleségem is flörtölős tipus,és soha nem érti,hogy a bezsongott hapsikat miért nem tudja levakarni magáról.A legtöbben félreértik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!