Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm flörtöl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm flörtöl?

Figyelt kérdés

Hat éve vagyunk együtt a barátnőmmel!Egy munkatársával flörtölget üzenetekben.Azt nem tudom elképzelni hogy megcsalt volna,de mi lehet a késöbbiekben?Félek beszélni róla vele, nem szeretném hogy turkáltam az üzeneteiben! Tudom aljas dolog,de hajtott a kiváncsiságom.

Szerintetek mi lehet ebből? Ti mit tennétek?

2018. nov. 6. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

hát ö izé. én is csináltam ilyet.

nem biztos, hogy komolyan kell venni. az enyémet biztos nem.

2018. nov. 6. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármi lehet. Én biztos nem bírnám ki, rákérdeznék és bevallanám, hogy olvastam a levelezést. Aztán megkérném, hogy döntsön. És nem csinálnék jelenetet, hanem engedném, hogy menjen a szíve után: hozzám vagy hozzá. Ha utána úgy tűnne, hogy nem őszinte, valószínű nem működne a kapcsolatunk tovább.
2018. nov. 6. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sok emberben iszonyatosan erős ellenszenvet vált ki,ha belenéznek a levelezésébe.Én azt tanácsolom,hogy be mond el,és járj nyitott szemmel.

A flört gyakran a megcsalás előszobája.

Ne hivatkozz olyan dolgokra,amit az üzeneteiben láttál,bár ha igazán szeretne titkolni valamit,akkor valószínűleg rendszeresen törölne mindent,ez jó jel.

Az én feleségem is flörtölős tipus,és soha nem érti,hogy a bezsongott hapsikat miért nem tudja levakarni magáról.A legtöbben félreértik!

2018. nov. 6. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
35%
Haver hat év után simán megunt a nőd max megszokásból vagytok együtt. Pláne ha még fiatalok is vagytok ebből bármi lehet. Egy nő megteheti hogy válogat, te sajnos nem..
2018. nov. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!