Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tevő legyek ha megcsaltam a barátom még nyáron a Balatonon és most felhivott a pasi?
Találkozni szeretne mert itt van Budapesten, mi tevő legyek? Mondtam neki akkor hogy ami köztünk történt azt a Balatonon hagyjuk és kettőnk között kell hogy maradjon.De itt van Pesten és konkrétan felhivott. Odáig voltam érte annyira jó pasi de közben tudom hogy van felesége nekem meg ugye itt a barátom akivel 8 éve élünk együtt.
27N
Eleve nem is értem ha csak egyszeri alkalomnak akartad mi szükséged volt arra,hogy megad a telefonszámodat,
vagy hogy a faszbookon ismerőse legyél?
Alig vártad hogy újra dugjál vele.
Rakd lapátra a barátod és dugjál kedvedre valóan.
Hátha talál egy becsületes lányt!
30/nő
11-es.
1.Szerencséd volt.
2.Nem tudhatod mi lappang benned tünetmentesen.
3.Az mindegy, hogy házas, kapcsolatban lévő nők voltak-e vagy sem.Nekik is lehettél már x-edik szerető.Ha meg a férj is félredugott, akkor még nagyobb az esély.
4.Bátor vagy.Én ennyire nem, de ezt vállalom is.
Egy kérdés van, akarsz vele kúrni/nem akarsz vele kúrni.
Ha akarsz vele dugni, akkor dugjatok, ha nem akarsz, akkor mondd, h sry no
Mondjuk mondd meg neku, hogy nem akarsz találkozni. Akaratod ellenére nem fog tudni rávenni. Ennyi
30N
Tehát családos ?! Ha felesége van , tabu ...
Két embert is tönkre akarsz tenni a saját gyarlóságod miatt ?!
Ne azzal gyere ha veled megcsalta a nejét akkor mással is ... és akkor mi van ha épp nálad bukik le ??? A saját párodra inkább ki se tèrek .. ha szeretnéd ilyen nem fordulna elő !!!
Azt megértem, hogy 8 év után izgalmas dolog új partnerrel, hiszen ott a szenvedély, a hormonok, amik már nem jönnek maguktól, sokat kellene tenni érte.
De ha van egy jól működő dolog, akkor érdemes arra koncentrálni, hosszútávra tervezni. Szóval beszélj a pároddal! Őszintén!
Ő is szeretne veled tervezni gondolom... ha új felállás van, akkor új stratégiát kell kidolgozni a megváltozott helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!