Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi tevő legyek ha megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tevő legyek ha megcsaltam a barátom még nyáron a Balatonon és most felhivott a pasi?

Figyelt kérdés

Találkozni szeretne mert itt van Budapesten, mi tevő legyek? Mondtam neki akkor hogy ami köztünk történt azt a Balatonon hagyjuk és kettőnk között kell hogy maradjon.De itt van Pesten és konkrétan felhivott. Odáig voltam érte annyira jó pasi de közben tudom hogy van felesége nekem meg ugye itt a barátom akivel 8 éve élünk együtt.

27N

2018. nov. 3. 08:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%
ma 09:19 Igazad van, vannak ilyen betegségek. Azért nem olyan elterjedt, hogy ezektől kéne rettegni. Legalább is nekem volt jó pár kapcsolatom alkalmi is. Soha semmit nem szedtem össze. Jó, mondjuk kapcsolatban, házasságban élő nőkkel volt nagyrészt kapcsolatom.
2018. nov. 3. 11:06
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Szeritnem kérdezd meg a barátodat erről, akivel 8 éve együtt vagy. Ő biztos tudna neked válszolni. Te retek....
2018. nov. 3. 11:23
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

Eleve nem is értem ha csak egyszeri alkalomnak akartad mi szükséged volt arra,hogy megad a telefonszámodat,

vagy hogy a faszbookon ismerőse legyél?

Alig vártad hogy újra dugjál vele.

Rakd lapátra a barátod és dugjál kedvedre valóan.

Hátha talál egy becsületes lányt!

30/nő

2018. nov. 3. 11:32
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

11-es.

1.Szerencséd volt.

2.Nem tudhatod mi lappang benned tünetmentesen.

3.Az mindegy, hogy házas, kapcsolatban lévő nők voltak-e vagy sem.Nekik is lehettél már x-edik szerető.Ha meg a férj is félredugott, akkor még nagyobb az esély.

4.Bátor vagy.Én ennyire nem, de ezt vállalom is.

2018. nov. 3. 11:36
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

Egy kérdés van, akarsz vele kúrni/nem akarsz vele kúrni.

Ha akarsz vele dugni, akkor dugjatok, ha nem akarsz, akkor mondd, h sry no

2018. nov. 3. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:
35%
ma 11:36 Esély meg van és a szerencse is idáig. Van ismeretségem, olyan helyen, ahol ezen vizsgálatokat végzik. Eddig, soha semmit nem mutattak még ki.
2018. nov. 3. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Mondjuk mondd meg neku, hogy nem akarsz találkozni. Akaratod ellenére nem fog tudni rávenni. Ennyi

30N

2018. nov. 3. 13:20
 18/21 anonim ***** válasza:
41%

Tehát családos ?! Ha felesége van , tabu ...

Két embert is tönkre akarsz tenni a saját gyarlóságod miatt ?!

Ne azzal gyere ha veled megcsalta a nejét akkor mással is ... és akkor mi van ha épp nálad bukik le ??? A saját párodra inkább ki se tèrek .. ha szeretnéd ilyen nem fordulna elő !!!

2018. nov. 3. 19:17
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Azt megértem, hogy 8 év után izgalmas dolog új partnerrel, hiszen ott a szenvedély, a hormonok, amik már nem jönnek maguktól, sokat kellene tenni érte.

De ha van egy jól működő dolog, akkor érdemes arra koncentrálni, hosszútávra tervezni. Szóval beszélj a pároddal! Őszintén!

Ő is szeretne veled tervezni gondolom... ha új felállás van, akkor új stratégiát kell kidolgozni a megváltozott helyzetre.

2018. nov. 4. 00:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Hagyd el a pasidat ha ez megfordult a fejedben hogy egy pasival kufircolhatnád támadt.
2019. jan. 18. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!