Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyembe?
10 éve vagyunk kapcsolatban a párommal.Gyerekünk is van.Januárban kiment dolgozni és elég ritkán járt haza.Valahogy folyton azt éreztem hogy flörtölget fbon keresztül lányokkal.Persze ő mindig tagadta meg hogy beképzelem és én vagyok az eggyetlen nö az életében stb.Nyáron haza jött végleg mert kapott közelebb munkát ami ugyan az mint ott kint.Most hetente jár haza minden hétvégén.Most is ugyan ezt érzem és most is mindent tagad.Tudni kell hogy a hobbija a zene.Dalszövegeket ír (Rap)meg stúdióba jár stb.A fbja tele van ismeretlen lányokkal de ő mindig azt mondja hogy kell a hírnév.De hogy mi vagyunk az élete értelme sosem tudna megcsalni és nem kéne neki más.Ma miután haza jött elég csúnyán összevesztünk és valahogy kijött belőle h ráírt egy lány aki mindent megadna h vele legyen de ő állítólag elutasítótta.Nekem a beszélgetésből csak annyit mert megmutatni hogy a párom ráírt hogy szia ugye nem haragszol?De azt hogy mi volt a téma előzöleg azt nem mutatta és ő azzal védekezik hogy azért mert én biztos kombinálnék meg többet látnék a dologba mint ami van és hogy csak azért kérdezte meg h haragszik e mert nem akarta megbántani.Na de akkor mért nem láthatom a teljes beszélgetést?Képzelhetitek mit érzek éreztem csak egy szó tudtam!!!!Szerintetek most mire gondoljak?Teljesen kiborult ordibált és szinte én voltam a szemétláda.Mit tegyek?Higgyek neki vagy ne?Úgy érzem teljesen elvesztettem a bizalmamat iránta.
24/N
Attól még tanulatlan vagy, ez látszik. Az ember nem is hinné, hogy milyen sokat számít, hogy az iskolában egy csomó haszontalan tudással tömik a fejét. De ilyenkor nagyon látszik, hogy az egyszerűség nem mindig előny. Nem is a megszerzett ismeretanyag miatt kell a sok iskola, hanem a kognitív funkciók komplexebbé tevésére. Finomra hangolja az emberi gondolkozast, nem ilyen felszínes lesz az életed utána.
Menj suliba, segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!