Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk kapcsolatban a párommal.Gyerekünk is van.Januárban kiment dolgozni és elég ritkán járt haza.Valahogy folyton azt éreztem hogy flörtölget fbon keresztül lányokkal.Persze ő mindig tagadta meg hogy beképzelem és én vagyok az eggyetlen nö az életében stb.Nyáron haza jött végleg mert kapott közelebb munkát ami ugyan az mint ott kint.Most hetente jár haza minden hétvégén.Most is ugyan ezt érzem és most is mindent tagad.Tudni kell hogy a hobbija a zene.Dalszövegeket ír (Rap)meg stúdióba jár stb.A fbja tele van ismeretlen lányokkal de ő mindig azt mondja hogy kell a hírnév.De hogy mi vagyunk az élete értelme sosem tudna megcsalni és nem kéne neki más.Ma miután haza jött elég csúnyán összevesztünk és valahogy kijött belőle h ráírt egy lány aki mindent megadna h vele legyen de ő állítólag elutasítótta.Nekem a beszélgetésből csak annyit mert megmutatni hogy a párom ráírt hogy szia ugye nem haragszol?De azt hogy mi volt a téma előzöleg azt nem mutatta és ő azzal védekezik hogy azért mert én biztos kombinálnék meg többet látnék a dologba mint ami van és hogy csak azért kérdezte meg h haragszik e mert nem akarta megbántani.Na de akkor mért nem láthatom a teljes beszélgetést?Képzelhetitek mit érzek éreztem csak egy szó tudtam!!!!Szerintetek most mire gondoljak?Teljesen kiborult ordibált és szinte én voltam a szemétláda.Mit tegyek?Higgyek neki vagy ne?Úgy érzem teljesen elvesztettem a bizalmamat iránta.

24/N

2018. okt. 26. 23:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ti romák vagytok? Az biztos, hogy egyikőtöknek sincs magas iskolai végzettsége. Értelmes ember nem fekszik össze 14 évesen senkivel, és nem szül bele egy ilyen kapcsolatba gyereket.
2018. okt. 27. 11:25
 12/18 A kérdező kommentje:
Van hol laknom a gyerekünkkel vállalkozó vagyok pénzem is van.Nem ez a probléma.Igen ez még egy tini szerelem és kapcsolat és a 10 év alatt átéltünk már pár dolgot egymás mellett.Volt arról is szó hogy szétváljunk de sosem hagyja h elhagyjam.Volt hogy megtettem és őrűlt módon zaklat és könyörög.Én pedig néztem a gyereket és kibékültem vele.És még ha egy fiatalkori szerelem is én tényleg szeretem őt.Vagy ez már a mai világban ennyire hihetetlen hogy valaki leéljen egy életet azzal akivel még kislány korában megismerkedett?Komolyan elszomóríttó és már én magam sem tudom hogy mit akarok tovább ettől a kapcsolattól.
2018. okt. 27. 11:30
 13/18 A kérdező kommentje:
11/12 Gratulálok a kommentedhez.Igen csak a romák fekszenek össze.Egyébként 14 évesen ha valakinek van barátja az bűn tényleg.Nem volt össze fekvés képzeld el.Iskolába is jártunk szakmánk is van én mint az előbb említettem vállalkozó vagyok.Egy gyerekünk van nem szültem évente eggyet eggyet.De hatalmas taps az észjárásodhoz
2018. okt. 27. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Attól még tanulatlan vagy, ez látszik. Az ember nem is hinné, hogy milyen sokat számít, hogy az iskolában egy csomó haszontalan tudással tömik a fejét. De ilyenkor nagyon látszik, hogy az egyszerűség nem mindig előny. Nem is a megszerzett ismeretanyag miatt kell a sok iskola, hanem a kognitív funkciók komplexebbé tevésére. Finomra hangolja az emberi gondolkozast, nem ilyen felszínes lesz az életed utána.

Menj suliba, segíteni fog.

2018. okt. 27. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak gondolkozz el azon, hogy ha pár sorodból meg tudom állapítani, hogy nincs magas iskolai végzettséged, akkor az mitől ennyire egyértelmű egy idegennek akkor is, ha nem beszéltél róla? Ennyire látszik.
2018. okt. 27. 11:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Pont az ilyen pasikkal szoktam lefeküdni néha,mint a férjed.Fiatalon belemászott valamibe,süllyed a carban,nekem nem kell mint férfi,egy szex max.,és tipli hazafelé :) Te se gondoltad komolyan hogy te voltál az egyetlen eddig.
2018. okt. 27. 12:00
 17/18 anonim ***** válasza:
2018. okt. 27. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy hűséges férfi se megy ki külföldre a családja nélkül, hosszú távra. Ennyi idősen egy férfi még 2-3 naponta igényli a szexet minimum, és nem elégszenek meg az önkielégítéssel, ebben biztos lehetsz. Naív vagy, ha azt hiszed, hogy hűséges a párod. Ha az lenne, a közeledben keresne munkát, hogy veled lehessen.
2018. okt. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!