Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti boszút állnátok a helyembe? Hosszú történet a lényeg lényege, hogy a párom (28férfi) undorító módon szakított velem,3,5 éves kapcsolat.
Eltűnt 72 órára, nem írt, nem keresett, semmit nem tudtam róla. Mikor nagy nehezen felvette a telefonját, egy nő szólt bele, azt mondta az ölében ül szivesen adja. Kidobott engem telefonban, elém sem állt semmi.
A 3, 5 év alatt rengeteget segítettem neki anyagilag, érzelmileg támogattam.SAosem volt pénze mindig én segítettem, szereztem neki jó munkát meg minden összeköltözést terveztünk.
Kiderült, hogy végig hazudott mi több van egy eltitkolt lánya egy másik nőtől ,akiről semmit nem tudtam.A lányáról lemondott otthagyta az akkori barátnőjét terhesen. És ,ami a lergdurvább nemrég összeházasosott azzal anővel ,akivel megcsalt kpnkrétan 3 hónap ismeretség után.
Szerintem mivel engem és az előttem lévő nőkön is átgazolt kötelességem szólni az új nőnek, hogy hazudik mindenben gyakorlatilag egy pszichopata. Vagy vmi komoly baja van az biztos. Én végig tiszteségesen viselkedtem, sosem ártanék másoknak de úgy érzem ő megérdemli,és a nőnek is joga van tudni
Én 26 éves N.
soha többé ne segíts egy pasinak se,ne legyél papucs..
látod mit tett veled? nah ez tanulság,álj a talpadra és csináld ki érzelmileg
Honnan veszed, hogy a nő nem tud a dologról, főleg, hogy asszisztált az undorító szakításhoz?
Nézd, kérdező, szerintem a legjobb bosszú, ha túllépsz ezen és felépítesz magadnak egy boldog életet. Engem hasonlóképpen alázott meg az első exem, de nem folyamodtam bosszúhoz, magamra koncentráltam. Ne hagyd, hogy hatással legyen az önbecsülésedre valaki más szellemi és erkölcsi nyomora, ez az egész nem rólad szólt (főleg, hogy nem te vagy az egyetlen áldozat), hanem csakis róla. Gyászold meg, tanulj belőle, jegyezd meg az ilyen jellemhibákra utaló jeleket, koncentrálj önmagadra, keress más boldogságforrásokat az életedben, állj meg a lábadon és legyél boldog, ennél jobb bosszú a világon nincs. Kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!