Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom rágerjedt arra, hogy szeretné 2 nővel egyszerre, és szerintem képes lenne megcsalásig is képes lenne elmenni. Mit lépjek?
Figyelt kérdés
Megtudakoltam,hogy azt mondta egyik barátjának, két nővel szeretné egyszerre, nagy vágya. De nem feltétel, hogy én legyek valamelyik. Irtó rosszul esett. A szex isteni együtt, azt mondta mindent megkap tőlem,amire vágyik (kivéve ezt). Nem mondom, hogy nem izgat a dolog, hogy egy másik csinos lányt is bevegyünk. Addig okés, hogy nyaljuk egymást és ketten cumizunk, de onnantól kezdve, hogy a pasim őt kényeztetné vagy dugná, kifordul a gyomrom. Tudom, tönkretenné a kapcsolatunkat. De ő ezt szeretné... mit tegyek?2018. okt. 25. 20:19
11/11 anonim válasza:
Azér' a 6-os elég húzós dolgot írt, ez a párcsere elég bizarr. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!