Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiről mi a véleményetek ebben a 3 szereplős szituációban?
Jancsi és Juliska egy pár, egynáhány éve vannak együtt. Jancsi ragaszkodik Juliskához.
Juliskának van egy barátnője, egy bizalmasa, Judit. Judit 2X is lefekszik Jancsival, amiket Jancsi kezdeményez, de Judit meg örömmel megy bele. Megbeszélik, hogy Juliska nem tudhatja meg.
Jancsi szereti Juliskát, Judit csak kis kaland volt, vagyis 2 kis kaland. Judit sem akar semmit Jancsitól, csak a pillanatnak élt.
Aztán egy nap Judit gondol egyet, és a megbeszéltek ellenére kitálal Juliskának, aki nem hiszi el. Együtt megvárják Jancsit, Juliska rákérdez, Jancsi persze tagad, amivel csak megerősíti Juliskában azt, hogy Judit hazudik.
Aztán összeveszik Judit és Jancsi, hogy ez mi volt, hogy megpróbálta elmondani, de az összeveszésnek tanúja lesz Juliska is, ezért megtudja az igazat. Jancsi próbál Juliskával maradni.
Juliska ne maradjon ilyen hazug emberek között, mert sem Judit, sem Jancsi nem szereti, a bizalmával visszaéltek. Ha megbocsát Jancsinak, ismét csalódni fog, mert Jancsi mindig fog találni egy "Juditot".
Juliska kezdjen új életet a többi szereplő nélkül.
Én a farkassal vagyok.
Vagy az egy másik mesében van?
Jancsi nem szeretheti annyira Juliskát, max tényleg ragaszkodásról van szó, ha képes kezdeményezni Juditnál.
Itt még mondjuk azt, hogy Judit a korrekt barát, mert ő legalább őszinte volt Juliskával, utólag, bár természetesen ha én lennék Juliska, Juditot többé már nem tartanám barátomnak. Ritka genya húzás a barátod szerelmével hetyegni.
8+
Julis meg azóta férjhez ment, és lettek cuki gyermekei, és
Jancsi kénytelen végig nézni, ahogy az ő életét egy másik férfi éli, azzal aki neki kéne. Pedig Julis, már megasszonyosodott, de csendes derűvel figyeli Jancsit, aki a szamarakat próbálja átformálni szerény személyéhez:D
Szóval szegény Jancsikát útól érte az Isteni végzet, ama bizonyos átok része, amikor eped az ő szeme, és látja, hogy más férfi éli azt az életet, amit elvileg Isten neki szánt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!