Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne agyaljak azon, hogy mi van, ha újra megteszi?
A pasimmal úgy jöttünk össze 6 éve, hogy akkor ő még kapcsolatban volt, de miattam dobta a csajt.
Mindig is féltékeny voltam, örültem, hogy engem választott, de aggódtam, mi van, ha jön egy új nő, és ugyanaz lejátszódik.
Na, ez be is jött, mert kiderült, hogy kavart mással hónapokig, és lezárta a csajjal, mondván, hogy nem akar problémákat magának.
Ezt a pasim baráti körének egy része tudta és tőlük tudtam meg, akkor aztán elbeszélgettünk oitthon (én inkább csak ordibáltam, sírtam, magamon kívül voltam), és azt mondta a barátom, hogy nem akart fájdalmat okozni, azért nem mondta el.
Sokat bőgtem, és nem tudom, hogyan állítsam le a saját agyam, állandóan az jár a fejemben, hogy kamuzott, kavart, hogy már nem szerelmes belém, nem vagyok elég neki, és hogy akkor nem is értem, miért akar engem, ha mással kavart, vagy miért kavart, ha engem szeret, ahogy állítja?
Na ezért nem kezdek foglalt lánnyal...nem elég h harcolhatok és tönkre teszem más életét..De utána se azt kapom amit én szeretnék...Mert az egész megmérgezi a kapcsolatott.
Sajnos az emberek 90%droid h ezt belássa így hagyom is inkább a fenébe a társkeresést...(nem egy nővel találkoztam aki letagadta a házasságát...meg jaj de rossz nki és már válnak bla bla bla meg a mese habbal.
Kedves kérdező én kidobnám.1megcsalt..ez bőven elég..De olyan ember nem is kéne aki az elöző barátnőjét vagy barátját "lecserélte egy jobbra"...32f
Valahol megerdemelted.
Tudtal rola,h van baratnoje?
Akkor most csak azt kapod vissza,amit akkor a lany erzett,mikor dobtak miattad...
Sorry...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!